Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (22/6), στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου Χρυσούπολης η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Νέστου, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης σε όλους τους τομείς για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα λάβει μέρος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Στη διάρκεια της, να σημειώσουμε ότι ψηφίστηκε τόσος ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης περιόδου και στη συνέχεια εξελέγησαν ομόφωνα τα μέλη του νέου 11μελούς Διοικητικού συμβουλίου του Νέστου που θα οδηγήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Παλιό και νέο «αίμα» στη διοίκηση

     

    Στο νέο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν πέντε παλιοί παράγοντες της ομάδας καθώς επίσης και έξι νέα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα συνεχίζουν στη διοίκηση του Νέστου, οι Κυριάκος Τσαντίδης, Δημήτρης Κομνηνάκης, Γιώργος Μαστιγόπουλος, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Ιορδάνης Ισαακίδης και προστέθηκαν οι Γιάννης Δερμιτζάκης, Δημήτρης Τσάνης, Σταμάτης Κέλλης, Νίκος Μπουντρούδης, Γιώργος Λίτσιος και Γιάννης Πασσαλίδης. Να τονιστεί ότι ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Νέστου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε, πως παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, ο δήμος Χρυσούπολης θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο δημοτικό στάδιο της Χρυσούπολης ενόψει της νέας χρονιάς στην Γ’ Εθνική κατηγορίας. Παράλληλα ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, υποσχέθηκε για την κατασκευή μιας ακόμη εισόδου στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης, όπως και την ολοκλήρωση διάφορων υποδομών, έργων δηλαδή που πρέπει να γίνουν. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπος  Ευσταθιάδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους παράγοντες του Νέστου Χρυσούπολης για την απόλυτα επιτυχημένη περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο, υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι από την πλευρά της και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θα παρέχει τη στήριξή της, στην ομάδα του Νέστου. Τέλος να αναφέρουμε ότι την διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Αργυράκης, ο πρώην Δήμαρχος Χρυσούπολης Στέργιος Γκουλφάς, ενώ προήδρευσε ο παλιός παράγοντας και επί σειρά ετών πρόεδρος του Νέστου, Κώστας Μακρίδης.

    Comments are closed.