Bookmarks

    Ο πολυτιμότερος παίκτης του Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο και δεν είναι άλλος από τον Χάρη Παππά, όπως όλα δείχνουν και τη νέα περίοδο θα φοράει τη κανέλλα με το καραβάκι στο στήθος.

     

     Παραμένει στον Α.Ο.Κ. ο Χάρης Παππάς

    Παρά τις πολύ δελεαστικά οικονομικά προτάσεις που έχει δεχθεί ο Χάρης Παππάς από ΠΑΕ της Ελλάδας αλλά και συλλόγους της Κύπρου, καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι ο captain των «Αργοναυτών» δεν δείχνει να είναι διατεθειμένος να αλλάξει «σπίτι». Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο Χάρης Παππάς παρά τους αρχικούς τους προβληματισμούς, στη συνέχεια δεν επηρεάστηκε από το ύψος των οικονομικών προτάσεων που δέχθηκε, δεν «υπέκυψε» όπως θα έκανε οποιοσδήποτε επαγγελματίας παίκτης και τελικά η απόφαση του, να συνεχίσει και τη νέα περίοδο στον Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ κοντά. Μάλιστα όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του περιβάλλον, θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο στην FootballLeague με την φανέλα της Καβάλας με το τέλος της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η οικογένεια του είναι στην Καβάλα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος και ενδεχομένως σοβαρός για τον ίδιο να πάρει μία απόφαση να μετακομίσει σε άλλη πόλη της χώρας μας ή της Κύπρου. 

     

    Αποκτήθηκε ο Φώτης Δουμάνης

    Από κει και πέρα, παίκτης του Α.Ο.Κ. και όπως επίσημα ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του, ο 22χρονος μέσο επιθετικός, Φώτης Δουμάνης που αγωνιζόταν φέτος στην Επισκοπή Χανίων. Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης, όπως βέβαια και ο Τσεχικός Διευθυντής της ομάδας, Στέλιος Κατρακυλάκης, ο οποίος τον ανέδειξε ότι ήταν προπονητής στον Ορφέα και ο  Φώτης Δουμάνης, ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ελευθερούπολης.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, για το θέμα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Φώτη Δουμάνη, αναφέρει τα εξής:

    -«H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Football League 2 ανακοινώνει την απόκτηση του Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή Φώτη Δουμάνη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν φέτος στην Επισκοπή Χανίων και ήταν στόχος αρκετών ομάδων της Football League».

     

    Συζητήσεις και με άλλους παίκτες

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι από το περυσινό ρόστερ, δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Γιάννης Φυρινίδης, αντίθετα παραμένει ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου, ενώ συζητήσεις θα γίνουν με τους Αλέξανδρο Μπρατσιάνι, Ανδρέα Μκρτσιάν, Χρήστο Μπάτζιο και κάποιους άλλους παίκτες που αποτέλεσαν τον περυσινό βασικό «κορμό» της ομάδας.

    Comments are closed.