Bookmarks

    Με γοργούς ρυθμούς από πλευράς της νέα Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. συνεχίζονται οι διεργασίες για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα τα οποία χαρακτηρίζονται, ως πρώτης προτεραιότητας και κυρίως έχουν να κάνουν με την στελέχωση και τον «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

     

     Ξεκινάνε οι συζητήσεις με παίκτες

    Και αφού έκλεισε θετικά και μάλιστα πολύ γρήγορα, το θέμα του προπονητή με τον Κώστα Ανυφαντάκη, να παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ, πλέον μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Στέλιος Κατρακυλάκης, θα ξεκινήσει το πρώτο κύκλο των συζητήσεων του, με ποδοσφαιριστές από τον περυσινό βασικό «κορμό» του Α.Ο.Κ., προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τους «Αργοναύτες» και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι λίγο μετά την ολοκλήρωση του περυσινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης παρέδωσε στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα στον Τεχνικό Διευθυντή, Στέλιο Κατρακυλάκη, την έκθεση του για τους παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ.. Σύμφωνα με αυτήν παραμένει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Α.Ο.Κ. ο βασικός «κορμός» από το περυσινό ρόστερ το οποίο φέτος θα πλαισιώνεται από αρκετούς καβαλιώτες ποδοσφαιριστές, ενώ στο τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ο Γιώργος Γουνελάς ως γυμναστής της ομάδας. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου ενώ ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, που καθημερινά έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Τεχνικό Διευθυντή, Στέλιο Κατρακυλάκη, αναμένεται να έρθει στην Καβάλα, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

     

    Τα μεταγραφικά στο «επίκεντρο»

     Βέβαια από κει και πέρα να τονίσουμε ότι πολύ σύντομα αναμένεται σε αγωνιστικό επίπεδο να ανοίξει, ένας ακόμη κύκλος στον Α.Ο.Κ. και αυτός έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών και ειδικότερα του «εμπλουτισμού» του έμψυχου δυναμικού. Μάλιστα στα χέρια του ο Τεχνικός Διευθυντής, Στέλιος Κατρακυλάκης, έχει στα χέρια του μία λίστα ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί, έντονη φημολογία περί απόκτησης του ποδοσφαιριστή, Γαβριήλ Αποστολίδη ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στον Άρη Ακροποτάμου αλλά και εκείνες για την απόκτηση του αριστερού πλάγιου επιθετικού Φώτη Δουμάνη που πέρσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή ομάδα που διετέλεσε προπονητής, ο Κώστας Ανυφαντάκης και τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

     

    Ενωτικός ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεόδωρος Μήτρας

    Από την πλευρά του πάντως ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θεόδωρος Μήτρας, παρουσιάζεται πάνω από όλα ενωτικός και χαρακτηριστικά μας δήλωσε τα εξής:

     -«Θα προσπαθήσω πάνω από όλα να ενώσω και να δράσω προστατευτικά για την ομάδα. Τίποτα δεν θα πέσει κάτω, αν κάνει έστω και ελάχιστο κακό στην ομάδα μας. Με τύχη και με ομοψυχία καθώς και με την βοήθεια του θεού θα μείνουμε ΕΝΑ και θα τα καταφέρουμε».

    Comments are closed.