Bookmarks

    Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη (9/6)  το δεύτερο ραντεβού του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τα δύο πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται να αναλάβουν για να αναλάβουν και να διοικήσουν την ομάδα.

    Και αυτό γιατί ουδέποτε είχε κλειστεί νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (6/6), εκεί όπου τάπητος «επιδερμικά» έγινε η πρώτη συνάντηση-συζήτηση γνωριμίας των ενδιαφερόμενων με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Βεβαίως και οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία για να προχωρήσουν κάποιες από τις συζητήσεις, ωστόσο νέο ραντεβού όπου θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι άμεσα δεν πρόκειται να γίνει.

     

     Hεταιρία «The Team of Future»


    Σύμφωνα πάντως με τα όσα έγιναν γνωστά η εταιρία που ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ. λέγεται «TheTeamofFuture». Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εταιρία η οποία έχει έδρα την Πορτογαλία, ιδρύθηκε το 2009 και ασχολείται με την αξιοποίηση και την προώθηση ποδοσφαιριστών-ταλέντων ηλικίας από 15 έως και 25 ετών. Αυτό άλλωστε αναφέρει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία σημειώνει ταυτόχρονα ότι έχει αρκετές συνεργασίες με συλλόγους, φορείς, την FIFA πράκτορες και επιχειρήσεις στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Αφρική. Στόχος της εταιρίας να ανακαλύψει, να διαχειρίζονται και να εκπροσωπούν τα νέα ταλέντα και να τα προωθήσουν σε όλο τον κόσμο. Ένας από τους συνεργάτες της συγκεκριμένης εταιρίας στην Ελλάδα φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας ποδοσφαίρου, «Φίλιππος» Δράμας, Θανάσης Τσάκωνας αλλά και κάποιο άλλο πρόσωπο, με τα οποία συζήτησαν το προηγούμενο Σάββατο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..


    Ο σύνδεσμος είναι στην Καβάλα


    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι υπάρχει και σύνδεσμος των συγκεκριμένων προσώπων στην Καβάλα, ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου με μεγάλη πείρα και ο οποίος συνεχίζει για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων τις συζητήσεις του, με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Το πρόσωπο το οποίο αναφερόμαστε διατηρεί αρκετά χρόνια πολύ καλές σχέσεις με τα δύο πρόσωπα, συνομιλεί καθημερινά μαζί τους και έχει αναλάβει να προχωρήσει κάποιες από τις βασικές συζητήσεις των ενδιαφερόμενων με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Το όλο θέμα να τονίσουμε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον, εξελίξεις δεν πρόκειται να έχουμε άμεσα και οι εκτιμήσεις λένε, ότι αν είναι να κλείσει η δουλειά, αυτή θα κλείσει σε 10 ημέρες το αργότερο.

    Comments are closed.