Bookmarks

    Το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (11/5), ήταν ένα βράδυ με ιδιαίτερα μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Ήταν μία βραδιά, η τελευταία για το πρώην προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη και τον βοηθό του Παναγιώτη Διακάκη πριν αναχωρήσουν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους την Κρήτη, αφού η συνεργασία τους με τους «Αργοναύτες» ολοκληρώθηκε προς το παρών, λόγω του ότι ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Με την δική τους «οικογένεια»

     

    Μάλιστα οι Κώστας Ανυφαντάκης και Παναγιώτης Διακάκης επέλεξαν να μοιραστούν τις τελευταίες ώρες της παραμονής τους στην Καβάλα, με τους δικούς τους ανθρώπους, με τη δική τους «οικογένεια» που ήταν ο Α.Ο.Κ. τους τελευταίους μήνες και μοιράστηκαν όλοι μαζί χαρές και λύπες. Η Κρητική φιλοξενία ήταν παρούσα στον τελευταίο δείπνο, που είχε πολλά χαμόγελα, αρκετή συγκίνηση, πολλά «ευχαριστώ» κυρίως δε, μία ευχή. Ο Α.Ο.Κ. πολύ γρήγορα να βρει τον δρόμο του και να αγωνίζεται εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι.

     

    Ήταν όλοι εκεί

      Παρόντες στο τελευταίο προσκλητήριο, ήταν όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών», Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες των Κώστα Ανυφαντάκη και Παναγιώτη Διακάκη, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης, ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο γυμναστής Γιώργος Γουνελάς, οι παίκτες της ομάδας, εκπρόσωποι του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και κάποιοι καλοί τους φίλοι. Οι ευχές έδωσαν και πήραν, η ικανοποίηση ήταν δεδομένη για την άριστη συνεργασία όλων των πλευρών και αξιοσημείωτα ήταν τα τελευταία λόγια του πρώην προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη προς τους παίκτες της ομάδας. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά. Ήσασταν όλοι παλικάρια, είμαι υπερήφανος για σας όταν χρειάστηκε στην από κοινού μάχη που δίναμε σε κάθε παιχνίδι και σας εύχομαι πάνω από όλα υγεία», ακούστηκε να λέει ο Κώστας Ανυφαντάκης στους πρώην ποδοσφαιριστές του και ενώ τα μάτια του βούρκωσαν, ολοκλήρωσε τις σκέψεις του, λέγοντας τους: «Σας θεωρώ παιδιά μου και είμαι βέβαιος ότι με τους περισσότερους από σας θα ξανά συνεργαστώ. Κάτι το οποίο θα με κάνει για άλλη μία φορά υπερήφανο». Oι ίδιοι τους τον ευχαρίστησαν και τον ευχήθηκαν τα καλύτερα όπως και στον Παναγιώτη Διακάκη.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι οι Κώστας Ανυφαντάκης και Παναγιώτης Διακάκης ευχαρίστησαν έναν, έναν όλους προσωπικά όλους τους πρώην συνεργάτες τους, για την άριστη συνεργασία που είχαν μαζί τους.

     

    Αναχώρησαν για τις πατρίδες τους

    Καθοδόν για την Κρήτη βρίσκονται πλέον ο πρώην προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης και ο βοηθός του Παναγιώτης Διακάκης, την ώρα που και οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ένας ένας άρχισαν να αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αφού τελείωσαν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε και σε αυτές θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατάγονται από το νομό Καβάλας.  

     

    Η ανακοίνωση της Δ.Ε. του Α.Ο. Καβάλα


    Τέλος να αναφέρουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα εξέδωσε δελτίο τύπου και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

     

    – «Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί τον Παναγιώτη Γεωρμπαλίδη για την προσφορά του στην ομάδα την φετινή περίοδο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ.Κωνσταντινίδη Δημοσθένη και την ταβέρνα «Κυρά Βαγγελιώ» για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μας.
    Τέλος, κάνουμε γνωστό πως την Παρασκευή 15/5 στις 12:00  θα δώσουμε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

    Comments are closed.