Bookmarks

    Σε ένα πολύ σκληρό το παιχνίδι, με πολλές κίτρινες κάρτες, μία αποβολή, αρκετά νεύρα και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, ο Νέστος Χρυσούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος σήμερα Τετάρτη (20/5) το απόγευμα στο γήπεδο του με τον Άρη Αβάτου με (0-0) για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Νέστου αναζήτησε το γρήγορο γκολ στο α’ ημίχρονο και προσπαθούσε κυρίως με τους Κούτεφ και Ζγκούρι αλλά και με τα ανεβάσματα των Μπουλγκούρα και Στέρεφ να διασπάσει την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Άρη Αβάτου ήταν πάρα πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο πρόσεχε περισσότερο την άμυνα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με το αποτέλεσμα να είναι (0-0). Στην επανάληψη και όπως αναμένονταν οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία. Πιο συγκεκριμένα στο 47’ είχαμε καλή στιγμή για τον Νέστο, όταν από το χτύπημα φάουλ του Δεσύλλα η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 63 οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Σουκρήογλου.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Μπροστά στον διαιτητή Ανανία Φωτιάδη της Ε.Π.Σ. Σερρών και βοηθούς του, τους κ.κ. Νικόλαο Κωτούλα και Χρήστο Κρυωνά από την ίδια ένωση οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγκούρας (51’ Ασλανίδης), Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος (63’ Τσέκος), Δεσύλλας (60’ Χασάνογλου, Γκατσολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι

     

    Άρης Αβάτου (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Γιαννακούδης, Μπ. Βασιλειάδης, Κομεσίδης, Μπαϊρακταρίδης, Κοντομιχάλης, Παρσαντανιάν (53’ Σαρηγιαννίδης), Σουκρήογλου Σουκρή, Γ. Βασιλειάδης (74’ Λαζαρίδης), Χριστοφορίδης, Κυριαζίδης (76’ Γκέκας).

     

    Η Βαθμολογία (Σε 4 αγώνες)

    1. Νέστος Χρυσούπολης (7-2) 10

    2. Άρης Αβάτου (7-3) 7

    3. Α.Ε. Διδυμοτείχου (5-9) 2

    4. Δόξα Προσκυνητών (4-9) 2

     

    H 1η αγωνιστική

    Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Διδυμότειχου 1-1

    Άρης Αβάτου-Νέστος Χρυσούπολης 0-2

     

    H 2η αγωνιστική

    ΑΕ Διδυμότειχου-Άρης Αβάτου 1-3

    Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών 2-1

     

    H 3η αγωνιστική

    Άρης Αβάτου-Δόξα Προσκυνητών 4-0

    Α.Ε. Διδυμοτείχου-Νέστος Χρυσούπολης 1-3

     

    Η 4η αγωνιστική

    Α.Ε. Διδυμοτείχου-Δόξα Προσκυνητών 2-2

    Νέστος Χρυσούπολης-Άρης Αβάτου 0-0

     

    H 5η αγωνιστική

    Άρης Αβάτου-ΑΕ Διδυμότειχου

    Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης

     

    H 6η αγωνιστική

    Δόξα Προσκυνητών-Άρης Αβάτου

    Νέστος Χρυσούπολης-Α.Ε. Διδυμοτείχου

    Comments are closed.