Bookmarks

    Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή (10/5), για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Άρη, ζούνε και αναπνέουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. τις τελευταίες ημέρες.

     

    Πρόκειται για το ντέρμπι της χρονιάς για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν μέχρι το τέλος όσα περιθώρια υπάρχουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα «παίξουν τα ρέστα τους». Και για το λόγο αυτό η νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είναι ένας στόχος εφικτός, μπορεί εκ νέου να βάλει το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη σε τροχιά τίτλου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Πανσερραϊκός που σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου και μάλλον θα τα βρει σκούρα, σε περίπτωση ήττας και σε συνδυασμό με νίκη του Α.Ο.Κ. στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα δημιουργήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανατροπές.

     
     Επιστροφή στις προπονήσεις

    Μετά το ρεπό της Τρίτης (5/5), σήμερα Τετάρτη (6/5) οι παίκτες της Καβάλας επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη να σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς της χρονιάς με τον Άρη. Το ευχάριστο για τον Κρητικό προπονητή είναι ότι μπορεί για το παιχνίδι της Κυριακής να υπολογίζει στις υπηρεσίες κάποιων βασικών παικτών τους οποίους δεν είχε στη διάθεση του στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός Θανάσης Κανούλας ο οποίος ξεπέρασε κάθε πρόβλημα τραυματισμού που είχε και την Κυριακή (10/5),  θα δώσει το παρόν του στην «μάχη» του «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές Αργύρη Μπαρέττα και Μιχάλη Μπαντάνη, δύο παίκτες οι οποίοι εξέτισαν την ποινή, της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους, αφού είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα ο τιμωρημένος Βασίλης Γαβριηλίδης, που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει. Βέβαια ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Κώστα Ανυφαντάκη ακούει στο όνομα του Χάρη Παππά ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση μέσα στο Σουφλί, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και μόνο με «θαύμα» θα καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

     

     Από τη Αθήνα η διαιτησία

    Τέλος να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής Νικόλαος Παπαγεωργίου της Ε.Π.Σ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Α.Ο.Κ. με βοηθούς του, τους Μιχαήλ Δόση και Κωνσταντίνο Κοσμά από την ίδια Ένωση

    Comments are closed.