Bookmarks

    Ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρη Παππά λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα μέσα στο Σουφλί, επισκίασε την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον τοπικό Έβρο και κυρίως επισκίασε τη νίκη της ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη με σκορ (1-3). Ο μέσο επιθετικός της Καβάλας τραυματίστηκε στον αγκώνα μετά από σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο ποδοσφαίριση και αφού τον προσφερθήκαν οι πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου συνοδευμένος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Σίμο Ανθουλάκη, για να τον προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

     

    Εκεί ο Χάρης Παππάς υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι ο μέσο επιθετικός των «Αργοναυτών» υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και κατά συνέπεια χάνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Άρη Θεσσαλονίκης. Στον αγωνιστικό τομέα ο Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, τόσο στο α’ όσο και στο β’ μέρος, παρουσιάστηκε πιο οργανωμένος και κυρίως πιο ουσιαστικός αλλά και παραγωγικός και στο τέλος έχοντας την συμπαράσταση περίπου 150 καβαλιωτών φιλάθλων, οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη πανηγύρισαν την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος με σκορ (1-3).

     

     Δίκαιη η νίκη, καλύτερη τακτική

    Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Χάρη Παππά στον αγκώνα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κώστας Ανυφαντάκης να τον αντικαταστήσει, δίνοντας, θέση στην 11άδα του Α.Ο.Κ. στον Κρυστάλλη. Στο συγκεκριμένο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας, ευτύχησε σχετικά νωρίς να προηγηθεί στο σκορ με τον Κρυστάλλη και από κει και πέρα οι παίκτες της προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Μάλιστα δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. φάνηκαν επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Παππά, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους γηπεδούχους. Ο Α.Ο.Κ. στο διάστημα αυτό έκλεισε όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Αθανασίου, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, είχαν καλή τακτική και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Έβρου Σουφλίου, για να πετύχουν και δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ., ανέβασε αρκετά τους ρυθμούς, παρουσιάστηκε περισσότερο απειλητικός από τους γηπεδούχους και αξιοποιώντας την ανωτερότητα του. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Καβάλας στην επανάληψη επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, έπαιξαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ήταν ορεξάτοι και δικαιότατα πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μία νίκη η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα για το εκτός έδρας παχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κόντρα στον Άρη, μία εβδομάδα αργότερα.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Με διακοπή διάρκειας περίπου πέντε λεπτών λίγο μετά την έναρξη του, συνεχίστηκε το παιχνίδι στο Σουφλί, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής των «Αργοναυτώ» Χάρης Παππάς μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Παναγιώτου. Μάλιστα ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός αφού ο παίκτης του Α.Ο.Κ. που αντικαταστάθηκε από τον Κρυστάλλη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου συνοδευμένος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Σίμο Ανθουλάκη, για να τον προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο 8’ ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να «πάρει κεφάλι» στο σκορ. Τότε σε μία αντεπίθεση της Καβάλας ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο αγωνιστικό χώρο, ο Κρυστάλλης, έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε από την κλειστή γωνία δεξιά του Μπινόπουλου και άνοιξε το σκορ για να γράψει το (0-1). Στην επανάληψη και ειδικότερα 68’ ο Παντελίδης με ευθύβολο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (0-2). Ο Α.Ο.Κ. στην εξέλιξη του αγώνα αναζητούσε και άλλα γκολ για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του επί του Έβρου Σουφλίου και στο 73’ ο Διαμανίδης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έγραψε το (0-3). Στο 77’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής όταν ο Ερκάν με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Έβρου Σουφλίου με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Αθανάσιος Σέζος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με βοηθούς του, τους κ.κ. Γεώργιο Χατζηνάκο (Ε.Π.Σ. Δράμας) και Άγγελο Ζήρδα, (Ε.Π.Σ. Δράμας) από την ίδια Ένωση οι οποίοι σε γενικές γραμμές τα πήγαν αρκετά καλά.

     

    Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Έβρος Σουφλίου (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Λαμπρινάκης, Παναγιώτου, Λίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ, Εφραιμίδης (59’ Γαβανάς), Αβουγιάν, Μάτεφ, Τοπούζης, (71’ Ερκάν).

     

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκη): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Μκρτσιάν, Παππάς (4’ Κρυστάλλης), Πααδόπουλος Αμβρ. (46’ Παντελίδης), Μπρατσιάνι (72’ Μπλιός), Διαμαντίδης, Γαβριηλίδης.

     

    Comments are closed.