Bookmarks

    Μέσα σε ένα κλίμα θετικό το οποίο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο κάτω από άλλες συνθήκες και χωρίς ιδιαίτερες αντεγκλήσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (28/5) το βράδυ η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής η οποία είχε την ευθύνη να τρέξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έφυγε και ειδικότερα στον 1ο όμιλο.

     

    Η συνάντηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, είχε καθαρά απολογιστικό χαρακτήρα με τα μέλη της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, να καταθέτουν, απόψεις, στοιχεία και γενικότερα τα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που οι ίδιοι διαχειρίστηκαν. Το ραντεβού των δύο πλευρών μπορεί να χαρακτηριστεί ως «παράδοση και παραλαβή» και αυτό γιατί η συνεργασία των δύο πλευρών έφτασε στο τέλος της.

    Οικονομικός απολογισμός

     Από πλευράς της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών» ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης που εκτελούσε και χρέη ταμία, παρουσίασε αναλυτικά όλα εκείνα τα οικονομικά στοιχεία της διαχείρισης που έγινε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Γύρω από το θέμα αυτό να τονίσουμε ότι παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία από της πηγές που εισπράχθηκαν χρήματα και μπήκαν στο ταμείο της ομάδας, όπως από την πώληση των διαρκείας, από τα έσοδα των διαφημιστικών πινακίδων, τα έσοδα από τα εισιτήρια που κόπηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια όπως και από τις δραστηριότητες που ανέπτυξε σε όλη την περίοδο η Διοικούσα Επιτροπή. Από την άλλη πλευρά παρουσιάστηκε ο αναλυτικός πίνακας με τα έξοδα κατά τη διάρκεια της περιόδου, τον όγκο των χρημάτων που απαιτήθηκαν να διατεθούν και βέβαια που αυτά διατέθηκαν. Δηλαδή στα λειτουργικά έξοδα, στις πληρωμές των προπονητών και των παικτών, στην σίτιση και την διαμονή τους, στην κάλυψη της μισθοδοσίας του προσωπικού, στα λειτουργικά έξοδα και σε γενικότερες δαπάνες.

    Αγωνιστικός απολογισμός

     Από κει και πέρα ο απερχόμενος Τεχνικός Διευθυντής των «Αργοναυτών» Στέλιος Κατρακυλάκης έκανε έναν πολύ σύντομο απολογισμό του, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος. Η αναφορά του επικεντρώθηκε κυρίως στους παίκτες που αποκτήθηκαν και στο ότι υπάρχει γενικότερα η ικανοποίηση για το ότι ο Α.Ο.Κ. ήταν εντός στόχων μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Από κει και πέρα ο Στέλιος Κατρακυλάκης αναφέρθηκε και στους παίκτες οι οποίοι ήταν στο περυσινό ρόστερ της ομάδας και στην παρούσα χρονική περίοδο βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ΠΑΕ.

     

    Έγινε διάλογος ουσίας

     Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από μέρους και των δύο πλευρών έγινε ένας διάλογος ουσίας και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., δόθηκαν σαφέστατες απαντήσεις από πλευράς των αρμοδίων της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών», ενώ κάποιες μικρό διαφωνίες που προέκυψαν μάλλον πέρασαν στα «ψηλά γράμματα» . Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και από της δύο πλευρές διατυπώθηκε η άποψη ότι αυτό που προέχει σήμερα, είναι να βρεθεί λύση στο διοικητικό κομμάτι του Α.Ο.Κ. και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται για το καλό της ομάδας. Τέλος να αναφέρουμε ότι στο ραντεβού των δύο πλευρών δεν παραβρέθηκε ο πρόεδρος της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Σίμος Ανθουλάκης.

    Comments are closed.