Bookmarks

    Με ανάμικτα συναισθήματα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (3/5) από το Σουφλί στην Καβάλα, η αποστολή του Α.Ο.Κ. και αυτό γιατί ο τραυματισμός του Χάρη Παππά που υπέστη εξάρθρωση αγκώνα επισκίασε αναμφισβήτητα την σπουδαία νίκη της ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη με σκορ (1-3) σε βάρος του τοπικού Έβρου.

     

    Είναι γνωστό ότι ο Χάρης Παππάς που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, λόγω του τραυματισμού του, συνοδευμένος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Σίμο Ανθουλάκη, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και εκεί διαπιστώθηκε ότι ο μέσο επιθετικός των «Αργοναυτών» υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και κατά συνέπεια χάνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Άρη Θεσσαλονίκης.

     

     Ικανοποίηση για την αντίδραση

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ικανοποίηση που επικρατεί από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» είναι δικαιολογημένη, τόσο για την άνετη νίκη όσο και για την πολύ καλή αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη, στο παιχνίδι μέσα στο Σουφλί, μία εβδομάδα μετά την οδυνηρή ήττα στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα ο Κρητικός τεχνικός του Α.Ο.Κ., Κώστας Ανυφαντάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Έβρο, στα αποδυτήρια της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ θετική αντίδραση που έδειξαν, όπως χαρακτηριστικά τους είπε, ενώ ταυτόχρονα τους κάλεσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

     

    Και τώρα… ο Άρης στο «σπίτι του»

    Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει την προ τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη. Βέβαια αποκλειστικός στόχος των «Αργοναυτών» είναι η κατάκτηση ων τριών βαθμών της νίκης σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Μάλιστα στην περίπτωση όπου ο Α.Ο.Κ. πάρει το «τρίποντο» στην έδρα του Άρη ξαναμπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της ανόδου, κατακτώντας την 2η θέση της βαθμολογίας και θα περιμένει τυχόν αναδιάρθρωση.

     

    Με επιστροφές και απουσίες

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι η προετοιμασία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ξεκίνησε χθες με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι μέσα στο Σουφλί πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Στα αγωνιστικά, να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας Χάρη Παππά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για το ντέρμπι με τον Άρη, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, την ώρα όπου ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πρόωρα για το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα τους 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα τόσο ο Αργύρης Μπαρέττας όσο και ο Μιχάλης Μπαντάνης που εξέτισαν την ποινή, της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους, αφού είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα, η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρησης στην έδρα του Άρη μπορεί να υπολογίζει στους Θανάση Κανούλα και Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

     

     

    Comments are closed.