Bookmarks

    Η μεγάλη ώρα του ντέρμπι με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέχει ελάχιστα 24ωρα και ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, ανέβασε χθες «στροφές» στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (7/5) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Μία προπόνηση κατά της διάρκεια της οποίας στο «οικογενειακό» δίτερμα στο οποίο προχώρησε ο Κώστας Ανυφαντάκης δοκίμασε κάποια σχήματα προκειμένου σιγά σιγά να ολοκληρώσει τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα η οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή (10/5) το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

    Εκ των πραγμάτων αλλαγές

    Βέβαια κάποιες απουσίες στον Α.Ο.Κ., δικαιολογημένα που υπάρχουν είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών, υποχρεώνουν την τεχνική ηγεσία της Καβάλας να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σοβαρότερη από όλες θεωρείται εκείνου του Χάρη Παππά, με τον αρχηγός της ομάδας λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αγκώνα του, να είναι off για το παιχνίδι με τον Άρη. Το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Οι 10 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε δεν τον αφήνουν το ελάχιστο περιθώριο και η χροιά για τον μέσο της Καβάλας που είναι τιμωρημένος τελείωσε πρόωρα. Ωστόσο κάποιες επιστροφές παικτών που απουσιάσαν από τα τελευταία παιχνίδια του Α.Ο.Κ., στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κατά κάποιο τρόπο, «λύνουν τα χέρια» του προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη. Η αναφορά μας γίνεται στους, Αργύρη Μπαρέτυα και Μιχάλη Μπαντάνη οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Οι Θανάσης Κανούλας και Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης ξεπέρασαν κάθε πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισαν και δηλώνουν πανέτοιμοι αφού έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

    Τα συγχαρητήρια της Διοικούσας Επιτροπής

     Με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα σημειώνει, ότι θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να συγχαρεί την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, για την κατάκτηση του 42ου  τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα δώσει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

    Comments are closed.