Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα Τετάρτη (22/4)   το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (26/4) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, κόντρα στον Πανσερραϊκό είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ένα πραγματικά «καυτό» 90λεπτο, με τον Α.Ο.Κ. να θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο στην FootballLeague. Να αναφέρουμε ότι από πλευράς της Ε.Π.Ο. υπάρχει η σκέψη τόσο ο αγώνας του Α.Ο.Κ. με τον Πανσερραϊκό όσο και ο αντίστοιχος του Άρη με τον Έβρο Σουφλίου να γίνει το ερχόμενο Σάββατο (25/4) ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να γίνουν κανονικά την Κυριακή. Κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα.

    Επέστρεψαν στις προπονήσεις

    Με το ηθικό να βρίσκεται στα ύψη και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη στο Κοκκινόχωμα επί του Βυζαντίου με (0-2), επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (22/4) το απόγευμα στις προπονήσεις οι «Αργοναύτες» ύστερα από το ρεπό της Τρίτης. Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι δύο είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό. Το πρώτο έχει να κάνει με την απουσία του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου από το συγκεκριμένο ντέρμπι λόγω του ότι έχει συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Από κει και πέρα εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο μέσος Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης ο οποίος ναι μεν έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση αλλά συμμετείχε σε χαλαρούς ρυθμούς.

     

    Ξεσηκωμός από τους Καβαλιώτες

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο ξεσηκωμός των καβαλιωτών φιλάθλων για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή (26/4) συνεχίζεται όσο κυλάνε οι μέρες τόσο το ενδιαφέρον γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Κινητοποιήσεις καταγράφονται τόσο από τον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και από πλευράς της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Πρόθεση όλων και ειδικότερα της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. είναι την ερχόμενη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» να μην πέφτει «καρφίτσα». 

    Comments are closed.