Bookmarks

    Η πιο μεγάλη ώρα για τον Α.Ο.Κ. είναι τώρα. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε για τους «Αργοναύτες» το πολύ μεγάλο παιχνίδι, της ερχόμενης Κυριακής (26/4) με τον Πανσερραϊκό, στο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα 90λεπτο με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ο πρώτος από τρεις συνολικά μεγάλους τελικούς που ακολουθούν για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη πριν τον τερματισμό, πριν φορέσει δηλαδή το «στέμμα» του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι πριν από τα παιχνίδια με τον Έβρο Σουφλίου εκτός έδρας και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον Α.Ο.Κ. προέχει η νίκη την ερχόμενη Κυριακή (26/4) κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό. Ένα παιχνίδι που θα ήταν λίγο αν αναφέραμε ότι αποτελεί «ένα παιχνίδι-μία ολόκληρη χρονιά», δεδομένης της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.


    Επί ποδός είναι η Καβάλα

    Η σοβαρότητα του συγκεκριμένου αγώνα, η «δίψα» των «Αργοναυτών» για νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού τις τελευταίες ημέρες και η αποφασιστικότητα που υπάρχει από όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης κινητοποίησης στις τάξεις των καβαλιωτών φιλάθλων και δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι, όλη η πόλη της Καβάλας, στην κυριολεξία είναι επί ποδός μετά τη νίκη μέσα στο Κοκκινόχωμα της προηγούμενη Κυριακή (19/4). Από κει και πέρα όπως είναι αναμενόμενο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε η κινητοποίηση όλο και περισσότερο θα μεγαλώνει μέχρι την μεγάλη ώρα του αγώνα.

    Ασφυκτικά γεμάτο

    Την ίδια ώρα και από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια ώστε την ερχόμενη Κυριακή (26/4) το «Ανθή Καραγιάννη» που θα φορέσει τα γιορτινά του, να είναι ασφυκτικά κατάμεστο από χιλιάδες καβαλιώτες φιλάθλους. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον των καβαλιωτών θα «ζωηρεύει» τις επόμενες ημέρες, το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Κυριακή (26/4) στην αναμέτρηση με το Πανσερραϊκό αναμένεται να ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές.

    Χαλάρωμα και σήμερα ρεπό

    Με χαλάρωμα ξεκίνησε η εβδομάδα σήμερα Δευτέρα (20/4) για τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη που ήταν βασικοί στο εκτός έδρας καθοριστικό παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα και έδωσαν την ψυχή τους ώστε ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με σκορ (0-2). Οι υπόλοιποι παίκτες σήμερα Δευτέρα (20/4)  προπονήθηκαν κανονικά ενώ ο αύριο ο Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε ρεπό σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν αλλά ταυτόχρονα για να τους επιβραβεύσει για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι με το Βυζάντιο. Από την Τετάρτη (22/4) η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό θα μπει στην ευθεία του με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι μόνο ευχάριστους «πονοκεφάλους» αισθάνονται τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αφού ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα από κάποιους τραυματισμούς ή με παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες.

    Comments are closed.