Bookmarks

    Στο καλύτερο χρονικό σημείο έρχεται για τους «Αργοναύτες» η διακοπή του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας λόγω του Πάσχα και αυτό γιατί θα δοθεί η δυνατότητα αφενός να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές από το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, αφετέρου δε κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών για να αποθεραπευτούν πλήρως.

    Άλλωστε εδώ που έφτασαν τα πράγματα και μόλις τέσσερις (4) στροφές πριν ολοκληρωθεί το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του Α.Ο.Κ. θα πρέπει να είναι «ετοιμοπόλεμοι» και κυρίως όλοι τους να είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά για τις «μάχες» που απομένουν.

    Κάθε «μάχη» είναι και ένας μεγάλος τελικός

    Έτσι δεν χωράει αμφιβολία ότι η συνέχεια που ακολουθεί είναι δύσκολη, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία αρχικά με τo εκτός έδρας παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα στη συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι στο «Ανθή Καραγιάννη» που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό, μετά εκτός και πάλι αυτήν την φορά στο Σουφλί και αμέσως μετά ένα ακόμη πολύ σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης. Όσο για το παιχνίδι με του Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη, την Καστοριά στην τελευταία αγωνιστική, θα δούμε τελικά αν θα κατέβουν για να αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι.

     

    Είναι ευκαιρία για να αποθεραπευτούν

     

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας λόγω του Πάσχα θα παράσχει τη δυνατότατα σε κάποιους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. για να αποθεραπευτούν αφού στην παρούσα χρονική περίοδο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα παίκτες όπως οι Κανούλας και Παρμαξίδης που είναι τραυματίες, θεωρούνται απαραίτητοι για τον προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη ενόψει της δύσκολης συνέχεια που ακολουθεί. Μάλιστα μέχρι που η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το Πάσχα. οι συγκριμένοι δύο παίκτες καθώς και ο Δημοσθένης Κοσμίδης που διανύουν στάδιο αποθεραπείας αναμένεται να ξεπεράσουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ώστε ο προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη να τους έχει στη διάθεση του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής μέσα στο Κοκκινόχωμα. Πάντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Βιτλή που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. θα αναχωρήσουν για ολιγοήμερες διακοπές για τις πατρίδες τους, την Μεγάλη Πέμπτη και θα επιστρέψουν στην βάση τους τη Δευτέρα του Πάσχα.

    Comments are closed.