Bookmarks

    «Άρωμα» Α.Ο.Κ. είχε σήμερα Πέμπτη (2/4) η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. όπου έγινε κάλεσμα συσπείρωσης της τοπικής κοινωνίας και των καβαλιωτών φιλάθλων ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν μέχρι και το τέλος το υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Ένα κάλεσμα το οποίο έγινε αρχικά δια στόματος του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου ο οποίος εκπροσώπησε τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και βέβαια από πολλούς Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ..

    Ήταν όλοι εκεί

     

    Το παρόν τους έδωσαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Σίμος Ανθουλάκης, και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όπως οι Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Δήμος Φιλιππίδης και Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης αλλά και εκπρόσωποι του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Φιλόσογλου

    Αρχικά το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου ο οποίος στο κάλεσμα ου έκανε μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    – «Τώρα έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και στην ουσία παίζονται τώρα όλα. Μέχρι τώρα εμείς, ως Δήμος Καβάλας με την ευρύτερη έννοια, ανταποκριθήκαμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των ορίων που μας θέτει η νομοθεσία και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να στηρίξουμε τον Α.Ο.Κ.. Αυτό που ήθελα όμως να πω είναι το εξής. Στην Ελλάδα ζούμε, τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο σε ότι έχει να κάνει με την διεκδίκηση της ανόδου και από εδώ και πέρα τα πάντα θα παιχτούν στο κομμάτι της στήριξης από τον κόσμο και στο οικονομικό θέμα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά θα πρέπει το οβολό που περισσεύει, να τον δώσουμε στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και δεν νοείται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ακροπόταμο να μην έχει το γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους γίνεται. Θα είναι κρίμα μία τιτάνια προσπάθεια που έχει γίνει από όλους εσάς στην ουσία με αυταπάρνηση και με προσωπικό κόστος να πάει χαμένη. Τη στιγμή μάλιστα που δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες κλασικές Γ’ Εθνικής αλλά δύο μεγαθήρια τα οποία ως γνωστών κινούνται και σε άλλα κανάλια, προκειμένου να πετύχουν στους στόχους τους. Εμείς λοιπόν χάρη, στην εμπειρία, τη σοφία και την αγάπη τη δική σας, όχι μόνο από αουτσάιντερ γίναμε πρωταγωνιστές αλλά νομίζω ότι εάν ο κόσμος στηρίξει και κάνει το χρέος του και το καθήκον του, τότε ο Α.Ο.Κ. έχει τη δυνατότητα να τερματίσει πρώτη».

    Οι δηλώσεις του Σίμου Ανθουλάκη

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Σίμος Ανθουλάκης, δήλωσε τα εξής:

    – «Από τη θέση που βρισκόμαστε θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καβάλας για τη μεγάλη στήριξη του στο σύλλογο αλλά σίγουρα για να πετύχουμε στον στόχο μας δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι καβαλιώτες, να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι ώστε να φτάσουμε στο τέλος πετυχαίνοντας στον στόχο που βάλαμε. Ήδη είμαστε πολύ κοντά στο τέλος αφού απομένουν μόλις 6 παιχνίδια. Αν κατορθώσουμε και κερδίσουμε τους συγκεκριμένους αγώνες τότε εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές του ομίλου μας. Σ’ αυτήν την προσπάθεια μας καλούμε όλους του καβαλιώτες και όχι μόνο για να μας στηρίξουν. Έτσι ώστε αυτή η ομάδα να καταστεί οικονομικά βιώσιμη. Ο Α.Ο.Κ. είναι υπόθεση όλων των καβαλιωτών πρέπει να στηριχθεί, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

    Οι δηλώσεις του Ντίνου Κανάκη

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής:

    – «Πρώτα από όλα θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταφέρει να έχουν την ομάδα τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικεί τη άνοδο της Όπως βέβαια θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καβάλας για την μέχρι τώρα στήριξη του, όπως επίσης τον ΣΦΑΟΚ και τη Λέσχη Φιλάθλων που πάντα βοηθούν την ομάδα και εύχομαι και σε αυτά τα παιχνίδια που έχουν απομείνει να δώσουν την ψυχή του για να πετύχουμε στον στόχο. Εδώ που φτάσαμε οι καβαλιώτες θα πρέπει να μας βοηθήσουν όσο μπορούν, έστω και την παρουσία τους στο γήπεδο γιατί πρέπει αισίως να τερματίσουμε στην πρώτη θέση.

    Κάλεσμα συσπείρωσης

     

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, κάλεσμα συσπείρωση έγινε από τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. Παύλο Κούντουρα και Κώστα Λιόλιο, τον πρόεδρο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» Γιάννη Καραμάνη και τον Γενικό Γραμματέα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Βασίλη Χατζηραφαηλίδη οι οποίοι από την πλευρά τους κάλεσαν τους καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τέλος.

    *** Τέλος να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Σίμος Ανθουλάκης, ευχαρίστησε τον Καβαλιώτη επιστήμονας (εργοφυσιολόγος) Θεόδωρος Μπάμπουρας ο οποίος πρόσφατα ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στα αποδυτήρια της ομάδας στο «Ανθή Καραγιάννη» για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την βιολογική προσαρμογή κατά την μυϊκή προσπάθεια

    Comments are closed.