Bookmarks

    Την Κυριακή 19 Απριλίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μονοήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Βασίλης Ραφτόπουλος» στο Ενωσιακό γήπεδο, στην μνήμη του πρώην παράγοντα της Ε.Π.Σ. Καβάλας Βασίλη Ραφτόπουλο ο οποίος πρόωρα έφυγε από την ζωή.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και με τον τρόπο αυτό η τοπική μας ποδοσφαιρική Ένωση θέλει να τιμήσει την μνήμη του πρώην παράγοντα της και πάνω από όλα ανθρώπου, Βασίλη Ραφτόπουλου.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ Καβάλας

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής: 

     

    1) Με αίτηση του, το σωματείο Ατρόμητος Ακροβουνίου, παραιτείται οικιοθελώς των αγώνων της Β’ φάσης για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

     

    2) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ένωση Παγ. Δρυάδας-Δόξα Λυδίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15-3-2015 και ώρα 4:30 μ.μ.

     

    3) Η Β’ φάση των πρωταθλημάτων υποδομής θα αρχίσει το Σάββατο 7-3-2015 πλην της κατηγορίας (Κ-16) που θα αρχίσει το επόμενο Σάββατο 14-3-2015.

     

    4) Οι μικτές περιφερειακές μας ομάδες την Τετάρτη 11-3-2015 ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη όπου στο γήπεδο Μίκρας θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες Νέων και παίδων της τρίτης (3ης) περιφέρειας.

     

    5) Το Σάββατο 7-3-2015 η Δόξα         Αμυγδαλεώνα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα αντί τον Μ.Α. Ορφανίου όπως εκ παραδρομής αναγράφεται στο πρόγραμμα αγώνων.

     

    6) Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι την Κυριακή 19-4-2015 θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο, μονοήμερο τουρνουά με την επωνυμία «Βασίλειος Ραφτόπουλος». Όσες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά μπορούν να το δηλώσουν εγγράφως έως την 4-4-2015. Θα παίξουμε θα διασκεδάσουμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη του ανθρώπου Βασίλη Ραφτόπουλου. 

     

    7. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

     

    Σαββατιανός Φ., Μ.Α. Αντιφιλίππων, 1 αγωνιστική

    Γεωργιάδης Π., Κεραυνός Κρηνίδων, 3 αγωνιστικές

    Ζντράβα Ε., Μακεδονικός Αμισιανών, 2 αγωνιστικές

    Χριστινίδης Ε., Αναγέννηση Λιμεναρίων, 1 αγωνιστική

    Βογιατζής Ι., Δόξα Θεολόγου, 2 αγωνιστικές

    Χρυσαλίδης Π. (προπονητής) Απόλλων Χρυσοχωρίου (60) ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

    Δόξα Αμυγδαλεώνα χρηματικό πρόστιμο (300) ευρώ το οποίο υποχρεούται να εξοφληθεί έως 23-3-2015. Σε περίπτωση μη εξόφλησης δεν θα τους ορισθούν διαιτητές.

     

    Comments are closed.