Bookmarks

    «Στρατιές» καβαλιωτών φιλάθλων αναμένεται να κατακλύσουν την ερχόμενη Κυριακή (8/3) το Δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης και να δώσουν δυναμικό παρών, στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στην πόλη της Θράκης με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Δεν είναι υπερβολή μάλιστα αν αναφέρουμε το γεγονός ότι πρόκειται για την μαζικότερη μετακίνηση καβαλιωτών φιλάθλων που θα σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο μετακίνησης φιλάθλων του Α.Ο.Κ. σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

     

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί σε μέγιστο βαθμό την σοβαρότητα της προσπάθειας που καταβάλλεται καθώς επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται «αγκαλιά» με την άνοδο της στην FootballLeague. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότεροι από 600 καβαλιώτες θα βρεθούν στο πλευρό του Α.Ο.Κ. στην εκτός έδρας «μάχη» στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης. Η κινητοποίηση των καβαλιωτών φιλάθλων τις τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολύ μεγάλη, όσο πλησιάζει η ημέρα του αγώνα, όλο και περισσότερο ζωηρεύει ενώ την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται τόσο η δωρεάν οργανωμένη εκδρομή του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», όσο και η αντίστοιχη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Στο τελευταίο στάδιο η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι στην τελική ευθεία και στο τελευταίο στάδιο της βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. και η οποία συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (5/3) με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη αποτελεί η απουσία του Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες και την ποινή της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

     

    Το «ευχαριστώ» του Α.Ο. Καβάλα

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα μέσα από το οποίο ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο που προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης της αποστολής του Α.Ο.Κ., για τον Κυριακάτικο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. περιλαμβάνει τα εξής:     

     – «Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο που προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας μας για τον Κυριακάτικο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Τέτοιες ενέργειες αν μη τι άλλο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δίνουν ώθηση ώστε να μπορέσει ο ΑΟΚ μας να υπερκεράσει τα όποια προβλήματα και να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να εκδράμει την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να μας κάνουν ακόμα μια φορά χαρούμενους και να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης!».

    Comments are closed.