Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή συμμετείχε με 3 αθλητές στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας που έγινε το Σαββατοκύριακο (28/2-1/3) στο Χαριλάου, που μέτρησαν ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Σταυρίδης αγωνίστηκε με αθλητή από τον Άρη, ήταν ο πρώτος του επίσημος αγώνας, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε με 2-1 στα σημεία. Ο  Γ. Πουλόπουλος έπαιξε με αντίπαλο από τον ΠΑΟΚ, στην κατηγορία 69 κιλών ενώ ζυγίζει λιγότερα, και έχασε στα σημεία. Ο νεαρός αθλητής του Α.Ο. Ορμή αυτή την εποχή δουλεύει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζεται και έδειξε πως τα αφομοιώνει σε μεγάλο ποσοστό. Την δεύτερη μέρα των αγώνων (1/3), ο Γ. Πουλόπουλος έδωσε αγώνα σπάρινγκ με αθλητή από την Κύπρο, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία μ’ αυτόν και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

    Τέλος, ο Β. Χαραλαμπίδης είχε αντίπαλο τον παίκτη που κέρδισε πριν λίγο καιρό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και δεν πήγε όσο καλά μπορούσε, δεν υπερασπίστηκε την μεγάλη προηγούμενη επιτυχία του.

    Συνοδός της αποστολής του Α.Ο. Ορμή στους αγώνες ήταν ο προπονητής Μπάμπης Αραμπατζής.

    Τους αγώνες διοργάνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Αγωνίστηκαν και επίλεκτοι αθλητές-τριες από την Κύπρο.

    Comments are closed.