Bookmarks

    Αρνήθηκε να κάνει πρώτος δηλώσεις όπως άλλωστε συνηθίζεται ο προπονητής των φιλοξενούμενων και τεχνικός της Θύελλας Φιλώτα Νίκος Παπανώτας επικαλούμενος «μαύρα σύννεφα» που είχαν σκεπάσει τον «ουρανό» της Καβάλας, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και εκ των πραγμάτων πρώτος τον λόγο πήρε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης.

     

    Ο ίδιος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, τόνισε ότι ολόκληρη την εβδομάδα, ο Α.Ο.Κ. θύμιζε «νοσοκομείο» λόγω του ότι επτά (7) ποδοσφαιριστές είχαν προσβληθεί από ίωση ενώ χαρακτήρισε την νίκη απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα δικαιότατη. Παράλληλα ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης ευχαρίστησε τους καβαλιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους και για την βοήθεια τους στον Α.Ο.Κ..

     

    Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα Νίκος Παπανώτας είπε ότι η ομάδα του κοίταξε «στα μάτια» τον Α.Ο.Κ., είχε δύο τελικές έναντι τριών που είχαν οι γηπεδούχοι και στις δηλώσεις του τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

    *** Αμέσως μετά στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» τον λόγο πήραν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και βετεράνοι ποδοσφαιριστές, Παύλος Κούντουρας και Σταμάτης Χρυσαφίδης οι οποίοι έκανα έκκληση στους καβαλιώτες φιλάθλους, μέσα από τις δηλώσεις τους να στηρίξουν τον Α.Ο.Κ. τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Παύλος Κούντουρας ιδιαίτερα συγκινημένος ζήτησε ο κόσμος να έρθει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και να στηρίξει την ομάδα αγοράζοντας ένα εισιτήριο των 10 ευρώ, ως οικονομική στήριξη και αφήνοντας το διαρκείας που έχει στην άκρη. Από την άλλη πλευρά και ο Σταμάτης Χρυσαφίδης δήλωσε ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια» και ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να στηριχθεί για να γίνει πράξη το όνειρο της ανόδου στην FootballLeague.

     

    *** Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα περίπου 30 καβαλιώτες φίλαθλοι μέλη του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έφτασαν έξω από τα αποδυτήρια της Καβάλας και ρυθμικά φώναζαν συνθήματα στους ποδοσφαιριστές, όπως: «Νατοι νατοι οι πρωταθλητές».    

    Comments are closed.