Bookmarks

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. και με καθαρό μυαλό αλλά και αυτοσυγκέντρωση όλοι εντός των αποδυτηρίων της ομάδας αντιμετωπίζουν το εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (21/2) στο γήπεδο της Αρναίας με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων. Το παιχνίδι ανήκει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και κάτι περισσότερο από βέβαιο θα πρέπει να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

     

    Η ανάγκη για την κατάκτηση των 3 βαθμών με βάση την βαθμολογική κατάσταση του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο στην ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη για να σκεφτεί ότι μπορεί να στραβοπατήσει στο παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας. Κάτι το οποίο έγινε στην αναμέτρηση στον α΄ γύρου όταν ο Α.Ο.Κ. παραχώρησε την λευκή ισοπαλία στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με σκορ (0-0).

     

    Ολοκληρώνει τα πλάνα του

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ημέρα με την ημέρα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις σχεδιάζει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για την ενδεκάδα η οποία θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα της Αρναίας. Αυτό έκανε και σήμερα Πέμπτη (19/2) κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης απογευματινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κώστας Ανυφαντάκης και ο βοηθός του Παναγιώτης Διακάκης έριξαν το μεγαλύτερο βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής. Από τον σχεδιασμό των πλάνων τους μένει εκτός ο ποδοσφαιριστής Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος είναι στρατευμένος και στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε πήρε μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα του Έβρου. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί στον σχεδιασμό των πλάνων του να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Ιορδανίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Όμως το ίδιο δεν ισχύει για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος εξακολουθεί να διανύει στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρναίας ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής (20/2) με το προγραμματισμένο χαλάρωμα. Αμέσως μετά ο Κώστας Ανυφαντάκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

     

    Με κόσμο στο πλευρό του

    Την ίδια ώρα και παρά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έντονη είναι η κινητοποίηση η οποία υπάρχει από τους φιλάθλους της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αρναία. Να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται τόσο η εκδρομή του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.      

    Comments are closed.