Bookmarks

    Ο Νέστος Χρυσούπολης είναι ο κυπελλούχος του φετινού θεσμού του κυπέλλου, της περιόδου 2014-2015 μετά την άνετη επικράτηση του, σήμερα Τετάρτη (18/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με σκορ (5-0) σε βάρος της Α.Ε. Καβάλας. Άλλωστε πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός φαβορί για την κατάκτηση του ήταν η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, η οποία έχοντας διάρκεια και αποτελεσματικότητα δίκαια κατέκτησε το φετινό τρόπαιο.

     

    Η αναμέτρηση έγινε κάτω από σχετικά καλές γενικές συνθήκες και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων. Η ομάδα της Α.Ε. Καβάλας το πάλεψε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, οι παίκτες της προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαρακτηριστική. Ο Νέστος Χρυσούπολης δικαιολογημένα πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου και πλέον όπως είναι λογικό στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Leagueτης Ε.Π.Σ. Καβάλας και στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Α.Ε. Καβάλας στρέφει την προσοχή της στην υλοποίηση του στόχου που είναι η παραμονή του καβαλιώτικου συλλόγου στην Leagueτης Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

     Το φιλμ του αγώνα

    Μόλις στο η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Τότε ο Μανούκος μετά από κόντρες μέσα στην μεγάλη περιοχή της Α.Ε. Καβάλας με πλασέ έγραψε το (0-1). Στο 57΄ και μετά τη σέντρα του Χασάνογλου από κοντά, με τακουνάκι ο Μαχαιρούδης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το (0-2). Στο 76΄ το σκορ πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο Ζγκούρη με πλασέ δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (0-3). Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 80΄ με νέο υποδειγματικό πλασέ ανέβασε τον «δίκτυ» του σκορ στο (0-4). Ο «χορός» των τερμάτων για τους κυπελλούχους της Ε.Π.Σ. Καβάλας ολοκληρώνεται στο 84΄ όταν ο Μπουλγούρας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και από κοντά ο Μαχαιρούδης δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (0-5).

     

    Οι συνθέσεις των δύο φιναλιστ

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με βοηθούς του τους Φώτιο Καμπερίδη και Γιώργο Γκιάλο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Μπουρδούμπας.

    Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ε. Καβάλας (Βασίλης Ζέρβας): Αγαθόπουλος, Στερνιώτης, Τομπούλης (70΄ Αθανασιάδης), Λευθέρης, Ελευθεριάδης, Ίσα (77΄ Ταταλιάς), Αντωνάκης, Σεμερτζίδης, Μπανταλίδης, Ντελμεκούρας, Κορδήστι (53΄ Δεληγιάννης).

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης, Μανούκος (60΄ Μπουλγούρας), Σιαματάς, Παπαδάτος (75΄ Δεσύλλας), Χασάνογλου (70΄ Τσέκος), Γκατσολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ,  Ζγκούρη.

     

     Οι απονομές του τελικού

    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού του φετινού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, μέσα σε ένα εορταστικό και παράλληλα πανηγυρικό κλίμα. Στους διαιτητές της αναμέτρησης την απονομή στις πλακέτες έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο Γεώργιος Μαυρουδής. Τις απονομές των μεταλλίων στον προπονητή της Α.Ε. Καβάλας, Βασίλη Ζέρβα και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έκανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γεώργιος Σουφλέρης. Την απονομή των μεταλλίων στον προπονητή του Νέστου Χρυσούπολης Νίκου Καραμπετάκη και στους ποδοσφαιριστές του έκανε, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέστου Κώστας Παπαθεοδώρου. Την απονομή κυπέλλου στην φιναλίστ ομάδα του φετινού θεσμού του κυπέλλου Α.Ε. Καβάλας έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Τέλος στον κυπελλούχο Νέστο Χρυσούπολης την απονομή του κυπέλλου, έκανε ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος.  

    Comments are closed.