Bookmarks

    Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι πλέον το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και ο οποίος μάλιστα να τονίσουμε ότι θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο (21/2) και μάλιστα ως αντίπαλος της προηγούμενης ομάδας του, που ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, σε βαθμολογικό επίπεδο. 

     

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δέχθηκε πρόταση από τους ιθύνοντες της ομάδας του Βυζαντίου και δεν άργησε να πει το ναι, πιάνοντας και μάλιστα άμεσα δουλειά.

     

    Οι πρώτες του δηλώσεις

    Ο νέος προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Δημήτρης Μαγκαφίνης, λίγο μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, στην ομάδα του Βυζαντίου έκανε δηλώσεις και μεταξύ των άλλων υπογράμμισε τα εξής:

    «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε δυνατότητες και ποιοτικό ρόστερ, κάτι που έπαιξε και το ρόλο του, στο να πω το «ναι» στην πρόταση που μου έγινε. Και στο παρελθόν έχω αναλάβει εξίσου δύσκολες αποστολές και τις έχω φέρει εις πέρας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και με πολλή δουλειά θέλουμε να διατηρήσουμε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».

    Comments are closed.