Bookmarks

    Στο Α.Ο.Κ. η Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Ισπυρλίδη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας. Ήδη οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. επεξεργάζονται κάποιες περιπτώσεις προπονητών εντός αλλά και εκτός γεωγραφικών ορίων του νομού Καβάλας κάποιες περιπτώσεις προπονητών προκειμένου να βρεθεί η καταλληλότερη λύση, για το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ..

    Μπορεί γύρω από το θέμα αυτό χθες να έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θεωρούμε απόλυτα σίγουρο είναι το ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. εξετάζουν πάρα πολύ προσεκτικά τις περιπτώσεις των προπονητών που βρίσκονται στο στόχαστρο του Α.Ο.Κ.. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Στέλιου Κατρακυλάκη, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας δεν πρόκειται να βιαστεί στον να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ισπυρλίδη παρά το γεγονός ότι ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (8/2)  στο γειτονικό εκτός έδρας παιχνίδι στη Δράμα με την τοπική Δόξα. Εμείς πιστεύουμε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει για το συμφέρον της ομάδας και αυτό γιατί η αιφνιδιαστική παραίτηση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. ήρθε σε ένα κρίσιμο και πάρα πολύ καθοριστικό σημείο του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και μετά την παραίτηση του Γιάννη Ισπυρλίδη δεν χρειάζεται να ακουστεί καμία «κραυγή» αγωνίας για το μέλλον της ομάδας. Αυτό που απαιτείτε είναι η ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια και τίποτε άλλο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, δεν έχει χαθεί τίποτε και όλοι εντός των αποδυτηρίων της ομάδας με καθαρό μυαλό θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα.         

    Δεν ενημέρωσε απολύτως κανέναν

    Ο Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να έχει απολύτως δίκαιο για τον εκνευρισμό του που προκάλεσε για την παραίτηση του αλλά το μεγαλύτερο λάθος του ήταν, το ότι πριν πάει στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δεν ενημέρωσε απολύτως κανέναν είτε σε επίπεδο Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας είτε και κάποιον από τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα όταν ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Κ. Λάκης Χατζηαποστολίδης άκουσε τον Γιάννη Ισπυρλίδη στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου να παρουσιάζεται τόσο πολύ εκνευρισμένος και ταυτόχρονα να δηλώνει την παραίτηση του έμεινε «στήλη άλατος» και το σίγουρο είναι ότι αιφνιδιάστηκε σε μέγιστο βαθμό. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι η παραίτηση του Γιάννη Ισπυρλίδη θα γίνει δεκτή από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.