Bookmarks

    Στους ρυθμούς του αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα αλλά με ερωτηματικό, κινούνται όλοι εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. τα τελευταία 24ωρα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο σε μία πάρα πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερα καμπή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το οποίο βρίσκεται στην παρούσα χρονική περίοδο.

     

    Ένα παιχνίδι στο οποίο σημασία έχει πως οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (1/3) εάν τελικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, θα προσθέσουν στο ενεργητικό τους 3 ακόμη βαθμούς, πως δηλαδή ο Α.Ο.Κ. θα πάρει το αποτέλεσμα του θέλει ώστε όχι μόνο απλά να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά να αγκαλιάσει το ρετιρέ της βαθμολογίας και παράλληλα να δημιουργήσει ακόμη καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

     

    Κάθε παιχνίδι και ένας τελικός

    Το σίγουρο είναι ότι για τον Α.Ο.Κ. κάθε παιχνίδι το οποίο ακολουθεί είναι και ένας μεγάλος τελικός, με την κάθε μία μάχη να έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Ο Α.Ο.Κ. βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έτσι ώστε, από αναμέτρηση σε αναμέτρηση να δημιουργεί όλο και καλύτερες προοπτικές για την συνέχεια που ακολουθεί. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στις έξι (6) μάχες που ακολουθούν για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη από το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής στο «Ανθή Καραγιάννη», την ερχόμενη Κυριακή (1/3) μέχρι και την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, επίσης στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Άρη Ακροποτάμου αυτή την φορά στις (5/4) ο Α.Ο.Κ. θέλει το απόλυτο και πάνω από όλα θέλει να μαζέψει στους συγκεκριμένους αγώνες 18 βαθμούς. Να σημειώσουμε ότι σε αυτής την εξάδα, ο Α.Ο.Κ. θα δώσει τέσσερα παιχνίδια μπροστά στο κοινό του και μόλις 2 από αυτά μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πιο συγκεκριμένα για την 2οη αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. υποδέχεται την Θύελλα Φιλώτα ενώ μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή (8/3) το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον Καμπανιακό, για την 22η και την 23η αγωνιστική στον 1ο όμιλο αντίστοιχα. Ο Α.Ο.Κ. ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στον μήνα Μάρτιο με το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ η 6άδα των αγώνων κλείνει με νέο εντός έδρας παιχνίδι στις (5/4) με τον Άρη Ακροποτάμου. Με βάση λοιπόν το ευνοϊκό πρόγραμμα στις έξι (6) αγωνιστικές που ακολουθούν, βασικό μέλημα τον «Αργοναυτών» είναι το απόλυτο για να γίνουν σημαντικότατα βήματα υλοποίησης του στόχου της ανόδου στην FootballLeague.

     

    Σε ρυθμούς Θύελλας Φιλώτα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. κινείται τις τελευταίες ημέρες σε ρυθμούς Θύελλα Φιλώτα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και τα προβλήματα να είναι ελάχιστα για τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (25/2) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα προβλήματα είναι ελάχιστα και στο ιατρικό απουσιολόγιο των «Αργοναυτών» υπάρχει μόνο το όνομα του τραυματία Δημοσθένη Κοσμίδη. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί για τους επόμενους δύο αγώνες, με την Θύελλα Φιλώτα εντός έδρας και με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρναίας συμπλήρωσε επτά (7) κίτρινες κάρτες. Όμως εάν διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Κρητικός προπονητής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος πήρε αναβολή από τον στρατό.

    Comments are closed.