Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας το απόγευμα του Σαββάτου (31/1) στο γυμναστήριο του συλλόγου παρουσία των αθλητών-τριών από όλα τα τμήματα καθώς και των γονέων τους. Ο πάτερ Παναγιώτης ευλόγησε τη πίτα και ευχήθηκε πολλά μετάλλια για τους αθλητές του συλλόγου για το 2015.

     

    Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Παγγαίου, Λία Δημητρακούδη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχήθηκε επιτυχίες στους αθλητές του συλλόγου και καλή επιτυχία στο τμήμα γυναικών που λειτουργεί στο σύλλογο.

    Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος, ευχήθηκε υγεία σε όλους και σε κάθε αθλητή να έχει μπροστά του ίσιο δρόμο και να αγωνίζεται με γνώμονα το «ευ». Συμπλήρωσε δε τα εξής: «Να ξέρετε πως εκπροσωπείτε στην κοινωνία, την οικογένεια σας, το σχολείο σας, τη σχολή που αθλείστε. Εύχομαι το 2015 να είναι παραγωγικότερο και έχουμε κάποιες δράσεις ανοικτές από πέρυσι που θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε».

     

    Ο προπονητής του Α.Ο. Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής, έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό του 2014: «Ο Γιώργος Πουλόπουλος συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων στη Ρόλο και προετοιμάζεται για αγώνες που θα γίνουν τον Μάρτιο. Στην Β’ κατηγορία ανδρών συμμετείχε ο Σάκης Αλεξανδρίδης. Στα 38 του χρόνια έδωσε δύο αγώνες εντυπωσιάζοντας κοινό και την Ομοσπονδία, που μέχρι σήμερα είχε ως όριο τα 34 χρόνια για συμμετοχή ενός αθλητή σε αγώνες. Στην κατηγορία του συμμετείχαν 36 αθλητές και αποφασίσαμε να σταματήσουμε καθώς κουράστηκε και δεν είχε επαρκής προετοιμασία. Στο Πρωτάθλημα παίδων-παμπαίδων ο Νίκος Τζαλιάδης είχε τη πρώτη του συμμετοχή και ο Σταύρος Τογκουσίδης κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης ήταν για πρώτη φορά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Έχω να του πω πως έφτασε στην κορυφή αλλά χρειάζεται δουλειά για να κρατηθεί σ’ αυτήν. Στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ο Παναγιώτης Ματσάγκος ήταν 2ος στη κατηγορία του αν και κατά γενική ομολογία έπρεπε να πάρει το χρυσό. Ο Ζήσης Λάπας δεν κατάφερε να διακριθεί και είχε έναν πρόσφατο τραυματισμό που θα τον κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός αγώνων. Η Ραφαέλα Αραμπατζή κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία της, στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες».

    Συμπλήρωσε δε τα εξής: «Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη παρουσία τους στο ρινγκ. Ξέρω καλά ότι όταν βρίσκεσαι εκεί πάνω πρέπει να ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα κατάφεραν. Ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνουν στο σύλλογο, ευχαριστώ και τους  γονείς για την εμπιστοσύνη».

     

    Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή Βασίλης Βεργόπουλος ανακοίνωσε ότι στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στο οποίο είναι καλό να συμμετέχουν τα μέλη του συλλόγου.

     

    Το τυχερό φλουρί στη μεγάλη πίτα ήταν στο κομμάτι της αγωνιστικής ομάδας και αυτό θεωρήθηκε απ’ όλους ως καλό σημάδι. Ο τυχερός στα πιτάκια θα πάρει ως δώρο ένα ζευγάρι γάντια ή παπούτσια.

    Comments are closed.