Bookmarks

    Με τους 3 βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της, επέστρεψε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (21/2) ο Α.Ο.Κ. στη βάση του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρναίας. Το τελικό σκορ (0-1) μάλλον λίγο δείχνει να ενδιαφέρει τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών» και αυτό γιατί μεγαλύτερη σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, είχαν οι 3 βαθμοί της νίκης και τίποτε άλλο.

     

    Ο Α.Ο.Κ. παρά το γεγονός ότι παρουσίασε δύο πρόσωπα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έδειξε ότι ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και κυρίως έδειξε ότι ήταν η ομάδα η οποία ήθελε περισσότερο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι παίκτες της Καβάλας παρουσιάστηκαν μέτριοι στο α΄ ημίχρονο, δεν απείλησαν την εστία των γηπεδούχων αλλά ωστόσο δεν απειλήθηκαν καθόλου από την ομάδα της Αρναίας. Στην ανάπαυλα του αγώνα οι οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη στους ποδοσφαιριστές του, του αφύπνισαν κατά κάποιο τρόπο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Α.Ο.Κ. να μπει πιο δυνατά στην επανάληψη. Ειδικότερα στο β΄ ημίχρονο οι «Αργοναύτες» ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους παρουσιάστηκαν πιο οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και στο τέλος ο Α.Ο.Κ. δίκαια πανηγύρισε την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. είχε την συμπαράσταση περίπου 100 καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο της Αρναίας και συνέβαλαν σε μέγιστο βαθμό για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.   

     

    Το φιλμ του αγώνα


    Το μοναδικό γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση, να τονίσουμε ότι πέτυχε στο 63΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Κώστας Διαμαντίδης, σε χέρι του Μπιμπισίδη μετά από προσπάθεια του Βιτλή. Για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και οι Κανούλας στο 35΄ με κεφαλιά που έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ, ο Μπρατσιάνι στο 68΄ όταν με πλασέ έστειλε την μπάλα επίσης να καταλήξει άουτ και ο Μπαρέττας στο 73΄ όταν από κοντά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σέντρα του Παππά.. Από την άλλη πλευρά να σημειωθεί ότι η ομάδα της Χαλκιδικής απείλησε με τον Μενικάλι με σουτ στο 43΄ που έδιωξε δύσκολα ο Αθανασίου. Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων νέων από την Αρναία (Βασίλης και Κωνσταντίνα), ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια.

     

     Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


    Καλός σε γενικές γραμμές ήταν ο διαιτητής κ Βρέσκας και οι βοηθοί του κ.κ. Γιάντσης και Κελεσίδης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας. Μπροστά Τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μπιμπισίδης (77΄ Γεωργίου), Μενικάλι, Ντίντσεφ, Τζιότζιος, Κεφάλας, Μπουλγουρίδης, Προβατίδης, Γεωργούλας (65΄ Μέτσι), Ιορδανίδης (47΄ Ριζόφ), Σαλέπης.

     

    ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Μπαντάνης (79΄ Σταματόπουλος), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μκρτσιάν, Παππάς, Γαβριηλίδης (57΄ Μπαρέττας), Κανούλας (70΄ Παρμαξίδης), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

     

    Comments are closed.