Bookmarks

    Κοντά στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής παρέμεινε ο Α.Ο.Κ. μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη του, επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με (2-0) και σίγουρα η ρευστότητα που επικρατεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάνει όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ομάδας να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Ο Α.Ο.Κ. που πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στα Γιαννιτσά, βρίσκεται στην 3η θέση αλλά μόνο δικαιολογημένος μπορεί να θεωρηθεί ο προβληματισμός από πλευράς των μελών της Διοικούσας Επιτροπής από την απογοητευτική εικόνα στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» λόγω της παρουσίας λιγοστού κόσμου.

     

    Το φιλικό στις Κρηνίδες (1-1)

    Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα θα πρέπει να τονίσουμε ότι είχε την δυνατότητα να βγάλει, σήμερα Δευτέρα (16/2) ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης κατά τη διάρκεια του φιλικού που έδωσε η ομάδα της Καβάλας στο γήπεδο των Κρηνίδων με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό. Ένα φιλικό στο οποίο αγωνίστηκαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής αλλά και κάποια από τα μεταγραφικά αποκτήματα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα (1-1) μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτό γιατί ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης ήθελε να διαπιστώσει σε πια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται κάποιοι από τους  ποδοσφαιριστές του λίγο πριν το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μπει στην τελική ευθεία. Σίγουρα ο Κρητικός προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα τον βοηθήσουν στον σχεδιασμό των πλάνων του για τους αγώνες που ακολουθούν. Για την ιστορία να τονίσουμε ότι το γκολ του Κεραυνού Κρηνίδων πέτυχε ο Τσαπανίδης ενώ για τον Α.Ο.Κ. σκόραρε ο Ιάσωνας Παντελίδης.

    Στο φιλικό με τον Κεραυνό Κρηνίδων ο προπονητής της Καβάλας χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Μπαντάνη, Ασημάκη, Καρίπογλου, Παρμαξίδη, Γρ. Παπαδόπουλο, Μπλιο, Χρυσαλίδη, Κρυστάλλη, Δανιήλ (υπό δοκιμή). Στο συγκεκριμένο φιλικό να τονίσουμε ότι δεν αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στην βασική ενδεκάδα του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί αποθεραπεία.

     

    Ξεκινάει η προετοιμασία

    Για τους «Αργοναύτες» παρελθόν αποτελεί η εντός έδρας νίκη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και πλέον όλοι εντός των αποδυτηρίων στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Απόλλων Αρναίας. Παιχνίδι δύσκολο και ιδιαίτερα κομβικό για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη η οποία θέλει μόνο τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της 1ης θέσης. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (17/2) και στα πλάνα του ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να υπολογίζει και στον Νίκο Ιορδανίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι στο «ιατρικό απουσιολόγιο» των «Αργοναυτών» υπάρχει μόνο το όνομα του ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο.

     

    Τα συλλυπητήρια του Α.Ο. Καβάλα

    Με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε ο Α.Ο. Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ανέστη Καρίπογλου για τον θάνατο στενού συγγενικού του προσώπου και εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συγγενείς του θανόντος. Επίσης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και στην οικογένεια του νεαρού αθλητή του συλλόγου Νικόλαου Τσιομπανίδη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του κι ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των συγγενών.

    Comments are closed.