Bookmarks

    Με ότι καλύτερο διαθέτει ο Α.Ο.Κ. στην επιθετική του γραμμή, θα παραταχθούν την ερχόμενη Κυριακή (15/2) οι «Αργοναύτες» στο εντός έδρας παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 18η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θέλει να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση απέναντι σε μία ομάδα η οποία «χαροπαλεύει» και η οποία είναι γνωστό ότι παρουσιάζει πάρα πολλές αδυναμίες.

     

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (13/2) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης, ενώ από πλευράς του Κώστα Ανυφαντάκη το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (14/2) στην προγραμματισμένη προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και στη συνέχεια, ο Κρητικός προπονητής της Καβάλας θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριλάβει στο παιχνίδι κόντρα στα Γιαννιτσά.

     

    Θέλει ο Α.Ο.Κ. γκολ από την αρχή

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα επιδιώξει να πετύχει κάποιο γκολ από νωρίς προκειμένου να μετατρέψει το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε έναν «υγιή περίπατο». Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη θα αγωνιστεί με φουλ επιθετικούς και με ότι καλύτερο διαθέτει στον χώρο της επίθεσης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Κρητικός προπονητής, πέραν τον άλλων επιθετικών που είχε στη διάθεση του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι που εξέτισε την ποινή του αλλά και στις αντίστοιχες του Παντελή Κρυστάλλη ο οποίος από της 11 Φεβρουαρίου δεν έχει καμία απολύτως δέσμευση με την προηγούμενη ομάδα του και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά με τον Α.Ο.Κ.. Και ενώ δύο ποδοσφαιριστές επιστρέφουν άλλοι δύο, για διαφορικούς λόγους δεν υπολογίζονται στο παιχνίδι, κόντρα στα Γιαννιτσά. Ο πρώτος είναι ο Δημοσθένης Κοσμίδης, ο οποίος είναι τραυματίας και ο δεύτερος ο Νίκος Ιορδανίδης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες.

     

    Περιμένει κόσμος στο «Ανθή Καραγιάννη»

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. περιμένει αρκετό κόσμο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μέσα από σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι η γενική είσοδος θα είναι πέντε (5) ευρώ, με την παράκληση ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» δεν θα κάνουν χρήση το εισιτήριο διαρκείας που διαθέτουν αλλά θα στηρίξουν ηθικά και οικονομικά την ομάδα.


    Η 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: 

    Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Άρης Θ.

    Καμπανιακός-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Καστοριά-Δόξα Δράμας

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Άρης Ακροποτάμου

    Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοκκινόχωμα

    Έβρος Σουφλίου-Απόλλων Αρναίας

    Πανσερραϊκός-Θύελλα Φιλώτα

     

    Η βαθμολογία – 17η αγωνιστική

    1. Πανσερραϊκός (32-12) 38

    2. Άρης Θεσσαλονίκης (27-11) 37

    3. Καβάλα (32-10) 36

    4. Καμπανιακός (24-12) 29

    5. Θύελλα Φιλώτα (21-15) 28

    6. Ηρακλής Αμπελοκήπων (19-15) 25

    7. Δόξα Δράμας (21-17) 24

    8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (16-15) 23

    9. Έβρος Σουφλίου (20-17) 22

    10. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (22-29) 18

    11. Αναγέννηση Γιαννιτσών (12-29) 16

    12. Άρης Ακροποτάμου (16-30) 15

    13. Ορφέας Ελευθερούπολης (17-24) 14

    14. Απόλλων Αρναίας (10-27) 9

    15. Καστοριά (11-41) 6

     

    Comments are closed.