Bookmarks

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι κόντρα στα Γιαννιτσά η οποία συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (12/2) με την προγραμματισμένη προπόνηση. Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και του βοηθού του Παναγιώτη Διακάκη έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής με τον Κρητικό προπονητή να προσπαθεί να περάσει, μέρος της δικής του φιλοσοφίας στους ποδοσφαιριστές του.

     

    Κυρίως αυτό έχει να κάνει με το επιθετικό πνεύμα που προσπαθεί να περάσει ο Κώστας Ανυφαντάκης στους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που βλέπει δύο «βαριά χαρτιά» της επίθεσης του Α.Ο.Κ. να υπολογίζονται στα πλάνα του. Πιο συγκεκριμένα η αναφορά μας γίνεται αρχικά στον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βεβαίως μπορεί να υπολογίζεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «Αργοναυτών», στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Παντελής Κρυστάλλης, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή δέσμευση και μπορεί να δώσει κανονικά το παρών του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με τους Αλέξανδρο Μπρατσιάνι και Παντελή Κρυστάλλη η επιθετική γραμμή του Α.Ο.Κ. ενισχύεται ακόμη περισσότερο και με τον τρόπο αυτό «λύνονται» ακόμη περισσότερο τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι στον σχεδιασμό των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζεται αρχικά να τονίσουμε, ο τραυματίας Δημοσθένης Κοσμίδης και βέβαια ο Νίκος Ιορδανίδης ο οποίος στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες.

     

    Με φουλ επίθεση

     

    Το σίγουρο είναι ότι με φουλ επίθεση να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (15/2) ο Α.Ο.Κ. κόντρα στα Γιαννιτσά σε μία προσπάθεια να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι με την Αναγέννηση δίνοντας έτσι την δυνατότητα και στον κόσμο να συνδυάσει μία νίκη, προσφέροντας στους παίκτες του Α.Ο.Κ. καλό θέαμα.

    Comments are closed.