Bookmarks

    Με πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Α.Ο.Κ. στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που θα δώσει την Τετάρτη (14/1) στο Δημοτικό στάδιο των Τρικάλων κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Και αυτό γιατί ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης θέλει αφενός να προφυλάξει αφετέρου δε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, αφού την ερχόμενη Κυριακή (18/1)  ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου, στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

     

    Έτσι το παιχνίδι του κυπέλλου μέσα στα Τρίκαλα μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους «Αργοναύτες» αφού το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι με τους «κίτρινους» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» . Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους καβαλώτες να έχουν στο μυαλό τους μόνο το «τρίποντο» είτε για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είτε για να αυξήσουν σε 4 τους βαθμούς από την ομάδα του Άρη.

    Με «ρεζέρβες» κόντρα στα Τρίκαλα

    Βέβαια πριν έρθει το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Άρη, για τους παίκτες της Καβάλας θα προηγηθεί ο αγώνας της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που θα δώσει την Τετάρτη (14/1) μέσα στα Τρίκαλα στις 2 και μισή το μεσημέρι. Μία αναμέτρηση μάλλον ρουτίνας για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, αφού στην αποστολή του Α.Ο.Κ. θα συμπεριληφθούν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα καθώς και τρεις (3) ερασιτέχνες παίκτες. Πάντως βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας είναι οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές να προφυλαχθούν αλλά και να ξεκουραστούν. Σε αγωνιστικό επίπεδο και σε ότι έχει να κάνει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Δημοσθένη Κοσμίδη που στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα ενώ από την άλλη πλευρά ο Βασίλης Γαβριηλίδης εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

    Μεγάλη είναι η κινητοποίηση

    Το σίγουρο είναι ότι η κινητοποίηση που ξεκίνησε ήδη, μέρα με την μέρα και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Άρη Θεσσαλονίκης όλο και περισσότερο θα μεγαλώνει από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων. Και αυτό γιατί από πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας σε συνεργασία με τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» αλλά και τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας είναι ο καλύτερος συντονισμός και ταυτόχρονα η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση των καβαλιωτών φιλάθλων για ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από μόνο του παιχνίδι «ζωής η θανάτου». Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι κατά τη  διάρκεια του οποίου οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών, με τον Α.Ο.Κ. να θέλει μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα ανόδου.

    2.000 εισιτήρια στον Άρη

    Από εκεί και πέρα να τονίσουμε ότι πολύ ζωηρό είναι και το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Άρη Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιου Κατρακυλάκη από την ομάδα του Άρη ζητήθηκαν 3.000 εισιτήρια για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα δοθούν 2.00 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα καθίσουν στο πέταλο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», που βλέπει στα νεκροταφεία της πόλης.

    Comments are closed.