Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση και δικαιολογημένα μάλιστα επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη το προηγούμενο Σάββατο (24/1) επί του Λαυρίου στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα μετά τη νίκη που σημείωσε με σκορ (61-54), έκοψε πρώτη το νήμα του 1ου γύρου της Α2 κατηγορίας και πλέον έβαλε τις βάσεις για την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια».

     

    Έτσι τα χαμόγελα εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της Ένωσης, είναι απόλυτα δικαιολογημένα αφού τα πάντα μέχρι σήμερα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει η Διοίκηση του Κώστα Παπακωνσταντίνου με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα και τους συνεργάτες του.

    Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Πάντως η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε, ευχαριστεί του καβαλιώτες φιλάθλους για την επιβλητική και εντυπωσιακή παρουσία τους, στις κερκίδες του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο παιχνίδι με το Λαύριο.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου περιλαμβάνει τα εξής:

    «Η συγκλονιστική σας παρουσία στο παιχνίδι με το Λαύριο ήταν και πάλι μοναδική! Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξη και τη βοήθεια που μας δίνετε σε κάθε εντός, αλλά και εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης μας Ομάδας, που γίνεται πάντα με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο, που προάγει τα ανεβάζει και το αθλητικό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Το έχουμε πει και θα το τονίσουμε για μία ακόμη φορά. Μία Ομάδα, μία Πόλη, μία Οικογένεια! Όλοι μαζί άλλωστε μόνο μπορούμε να επιστρέψουμε… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1!»

    Comments are closed.