Bookmarks

    Στην ακριτική Καστοριά βρίσκεται από σήμερα Τρίτη (27/1) το απόγευμα η αποστολή του Α.Ο.Κ., για το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την Τετάρτη (28/1) στις 3 το μεσημέρι για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και το σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, θέλει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με νίκη. Η αποστολή του Α.Ο.Κ. αναχώρησε γύρω στις 2 το μεσημέρι από την Καβάλα με προορισμό την πόλη της Καστοριάς όπου θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της ακριτικής πόλης.

    Ταξίδεψε με τρεις απουσίες

    Ο ποδοσφαιριστής Ιάσωνας Παντελίδης είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Α.Ο.Κ. αφού εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «Αργοναυτών» υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη. Αντίθετα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας δεν υπολογίζονται τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και οι οποίοι αφού δεν κατάφεραν να τα ξεπεράσουν τελικά δεν συμπεριληφθήκαν στην αποστολή. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Γκαρακλίδης, Δημοσθένης Κοσμίδης και Μιχάλης Μπαντάνης. Πιο συγκεκριμένα ο στόπερ του Α.Ο.Κ. Θωμάς Γκαρακλίδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ναι μεν δεν είχε δικαίωμα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Καστοριά αφού συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες αλλά τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείτε από το τράβηγμα στους προσαγωγούς που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο Θωμάς Γκαρακλίδης όσο κυλάει ο χρόνος τόσο πιο γρήγορα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη. Από εκεί και πέρα στην αποστολή δεν έχει συμπεριληφθεί και ο Δημοσθένης Κοσμίδης ο οποίος είναι γνωστό ότι υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται περίπου σε τέσσερις (4) εβδομάδες. Στα παραπάνω δύο προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης θα πρέπει να προσθέσουμε και εκείνο του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος ναι μεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αλλά ωστόσο λόγω του ότι έχει μείνει πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με την Καστοριά. Από εκεί και πέρα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο απολύτως πρόβλημα είτε σε επίπεδο τραυματισμών είτε σε επίπεδο τιμωρίας ποδοσφαιριστών του.

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από σίγουρο είναι το γεγονός ότι για τον Α.Ο.Κ. η νίκη σήμερα κόντρα στην Καστοριά αποτελεί μονόδρομο ώστε η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Πάντως το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και αυτό γιατί η ομάδα της Καστοριάς, μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχει παρατήσει και ακόμη πιο σίγουρο είναι το ότι, χτυπάει όλα τα παιχνίδια, όπως θα κάνει και σήμερα κόντρα στον Α.Ο.Κ.. 

    Η 15η αγωνιστική

    Συνοπτικά τα ζευγάρια τα οποία

    θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 15η αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σήμερα στις 3 το μεσημέρι είναι τα εξής:

    Καστοριά-Καβάλα

    Άρης Θ.-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Άρης Ακροποτάμου-Απόλλων Αρναίας

    Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός

    Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Έβρο Σουφλίου

    Καμπανικός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Κοκκινόχωμα

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα

    Η βαθμολογία-14η αγωνιστική

    1. Πανσερραϊκός (25-12) 31

    2. Καβάλα (23-8) 29

    3. Άρης Θεσσαλονίκης (21-10) 28

    4. Καμπανιακός (22-12) 23

    5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (15-10) 23

    6. Δόξα Δράμας (21-15) 23

    7. Θύελλα Φιλώτα (16-11) 23

    8. Έβρος Σουφλίου (27-13) 19

    9. Ηρακλής Αμπελοκήπων (12-12) 18

    10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου (13-13) 17

    11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (16-24) 15

    12. Ορφέας Ελευθερούπολης (15-18) 14

    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (9-18) 13

    14. Άρης Ακροποτάμου (14-28) 13

    15. Απόλλων Αρναίας (9-22) 8

    16. Καστοριά (17-25) 6

    Comments are closed.