Bookmarks

    Με το «δεξί» θέλει να μπει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015 η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία το Σάββατο (10/1) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα, σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση είτε σε επίπεδο ψυχολογίας είτε σε επίπεδο αγωνιστικής φύσεως. Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος περίπου για έναν μήνα ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας προσπάθησε να κρατήσει σε ετοιμότητα τους παίκτες του είτε μέσα από σημαντικά φιλικά παιχνίδια που έδωσε το καβαλιώτικο συγκρότημα είτε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας προς τον φίλαθλο κόσμο της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες του «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στο παιχνίδι με την Λιβαδειά στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Τζήμα για την κατάκτηση του πολυπόθητου ροζ φύλλο αγώνα.   

    Η συνέντευξη του Νίκου Παπαρέγκα

     

    Σίγουρος πως η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα κάνει ακόμη καλύτερα παιχνίδια το 2015 τόνισε με συνέντευξη του στο «Kavalabc» ο Νίκος Παπαρέγκας, λέγοντας πως με την ώθηση του κόσμου μπορεί η ομάδα του να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α1 του ελληνικού μπάσκετ…

     

    – Μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, φοβάστε ότι χάσατε τη φόρμα σας;       

    – «Σαφώς και δεν ήταν ευχάριστο γεγονός μόλις η ομάδα βρήκε τον καλό της αγωνιστικό ρυθμό να υπάρχει ένας μήνας αγωνιστικής απραξίας. Εμείς όμως δε χαλαρώσαμε στις γιορτές και μάλιστα στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ και τον Άρη, πως δε χάσαμε τη… φόρα του πρωταθλήματος».

    – Πιστεύεις πως η ομάδα σου μπορεί το 2015 να πανηγυρίσει την άνοδο;

    – «Καθημερινά ζούμε με ένα όνειρο. Την άνοδο. Ήμαστε μία οικογένεια, μία παρέα και θέλουμε μόνο αυτό».

    – Καθοριστικός παράγοντας θεωρείς πως θα είναι η Καλαμίτσα, εννοώ να μείνει το… Κάστρο απόρρητο;

    – «Το ξέρουμε αυτό πως θα είναι καθοριστικό, να μη χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι! Και δε θα χάσουμε. Η παρουσία του κόσμου μας ωθεί ώστε να παίζουμε κάθε φορά και καλύτερο μπάσκετ. Με τη βοήθεια του κόσμου μεταφορτωνόμαστε σε άλλη ομάδα».

    – Τι λέει η… αντικατασκοπία για την ομάδα της Λιβαδειάς;

    – «Εδώ και μέρες καθημερινά κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε ότι δυνάμωσαν πολύ και θα έρθουν στην Καβάλα να χτυπήσουν στα ίσια το παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με αρετές και μπορεί να κάνει τη ζημιά, εάν την υποτιμήσεις, πράγμα που δε θα κάνουμε εμείς».

    Η ερχόμενη 11η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο (10/1) στις 5 το απόγευμα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    ΟΦΗ – Λαύριο

    Ερμής Λαγκαδά – Αετός

    Φίλιππος Βέροιας – Ηρακλής

    Ένωση Καβάλας – Λιβαδειά

    Αρκαδικός – Παγκράτι

    Εθνικός – Ψυχικό

    Ηλυσιακός – Δόξα Λευκάδας

     

    Η Βαθμολογία – 10η αγωνιστική
    1. Ένωση Καβάλας 18 (8-2)

    2. Εθνικός 17 (7-3)
    3. Λαύριο 17 (8-1)

    4. Αρκαδικός 16 (6-4)
    5. Δόξα Λευκάδας 16 (6-4)

    6. Παγκράτι 16 (6-4)
    7. Ψυχικό 15 (6-3)
    8. Φίλιππος Βέροιας 14 (4-6)
    9. Λιβαδειά 14 (4-6)
    10. ΟΦΗ 13 (3-7)
    11. Ηρακλής 12 (3-6)
    12. Ερμής Λαγκαδά 12 (2-8)
    13. Αετός 12 (3-6)
    14. Ηλυσιακός 9 (1-7)

    Comments are closed.