Bookmarks

    Με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή και με πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/1) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο των Τρικάλων κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/1) το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Άρη Θεσσαλονίκης.

    Έτσι στην αποστολή της Καβάλας που θα αναχωρήσει αυθημερόν στις 7:30 το πρωί για την πόλη των Τρικάλων ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης αφήνει πίσω πολλούς βασικούς παίκτες. Κι αυτό γιατί ο ίδιος θέλει αφενός να τους προφυλάξει αφετέρου δε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες αφού την ερχόμενη Κυριακή (18/1) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου, στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και ιδιαίτερα σημαντικό από πλευράς βαθμολογικής σημασίας. Σε αγωνιστικό επίπεδο και σε ότι έχει να κάνει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Δημοσθένη Κοσμίδη που στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στο κυριακάτικο παιχνίδι Βέβαια τα δυσάρεστα για τον Δημοσθένη Κοσμίδη ήρθαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης σήμερα Τρίτη (13/1) όπου σε μία ανύποπτη στιγμή υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και στη συνέχεια αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη,του τοποθετήθηκε στη συνέχεια γύψος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Δημοσθένης Κοσμίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ενάμιση μήνα. Από την άλλη πλευρά ο Βασίλης Γαβριηλίδης εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Τέλος στάδιο αποθεραπείας διανύει ο Μιχάλης Μπαντάνης που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς.

    Επί ποδός είναι ο κόσμος

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι επί ποδός είναι οι καβαλιώτες φίλαθλοι και μεγάλη είναι η κινητοποίηση  στους «Γαλάζιους Αργοναύτες» αλλά και στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας για το παιχνίδι της Κυριακής (18/1) με το, Άρη. Μάλιστα η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    – «Την Κυριακή ο Α.Ο.Κ. δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Παιχνίδι με βαθμολογική σημασία, αλλά και παιχνίδι γοήτρου. Πρέπει όλοι οι Καβαλιώτες να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε τον ΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που είναι το καλομαθημένο παιδί της ΕΠΟ, της διαιτησίας και της NOVA.

    Όσα όμως πέτσινα πέναλτι κι αν κερδίζουν, όσους πέτσινους επενδυτές κι αν έχουν, όσα κανάλια και ραδιόφωνα κι αν τους προωθούν, εμείς έχουμε να πούμε ένα:
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ».

     

    Comments are closed.