Bookmarks

    Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Α.Ο.Κ. σήμερα Πέμπτη (29/1) ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τρεις (3) ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι να τονίσουμε ότι αναμένεται να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα παίκτες του Α.Ο.Κ. και οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα είναι οι, Στέλιος Μπίκας, Παντελής Κρυστάλλης και Ανδρέας Μκρτσιάν.

    Πιο συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη (29/1) γύρω στις 12 το μεσημέρι βρέθηκαν στα γραφεία του Α.Ο.Κ. οι ποδοσφαιριστές Αντρέας Μκρτσιάν και Παντελής Κρυστάλλης. Εκεί από πλευράς Διοικούσας Επιτροπής ήταν, ο Πρόεδρος Σίμος Ανθουλάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Λάκης Χατζηαποστολίδης. Αρχικά να τονίσουμε ότι  η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. προχώρησε σε συμφωνία με τον 25χρονο αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε, στη Νίκη Βόλου, στη Δόξα Δράμας και την ΠΑΕ Θράκης. Στη συνέχεια τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. συζήτησαν και προχώρησαν σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό Παντελή Κρυστάλλη ο οποίος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της FootballLeague και στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Να σημειώσουμε ότι ο Παντελής Κρυστάλλης κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε βρέθηκε στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Απόλλων Καλαμαριάς, τον οποίον επέμενε να αποκτήσει ο προπονητής του, Παναγιώτης Δηλμπέρης τον οποίον γνώριζε από τον Αγροτικό Αστέρα. Όμως ο Α.Ο.Κ. μπήκε τελικά «σφήνα» και τελικά τον ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του. Λίγο αργότερα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. με γραπτή ανακοίνωση της επίσημα έκανε λόγω για την απόκτηση των παραπάνω δύο ποδοσφαιριστών όπως επίσης και για την απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ, Στέλιου Μπίκα ο οποίος αγωνίζονταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

     

    – «Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας μας, ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

    Mπίκας Στέλιος, 23 ετών (δεξί μπακ, προηγούμενη ομάδα: Ηρακλής)

    Κρυστάλλης  Παντελής, 32 ετών (επιθετικός, προηγούμενη ομάδα:Αγρ.Αστέρας)

    Μκρτσιάν Ανδρέας, 25 ετών (αμυντικός, προηγούμενη ομάδα: Λαμία)». 

    Comments are closed.