Bookmarks

    Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών τους κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ίριδα» στο Κοκκινόχωμα. Ήταν μία εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας το παρόν τους έδωσαν πολύ επώνυμοι από τον χώρο της Πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

     

    Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Γιώργος Καλαντζής, ο Βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, ο Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος και πολλοί άλλοι επώνυμοι. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση να σημειώσουμε ότι παραβρέθηκε ο μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ., Γιώργος Γκιρτζίδης αρκετοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος των προπονητών νομού Καβάλας Γιώργος Παντελίδης, διαιτητές, προπονητές και πάρα πολύ ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης ευχήθηκε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που ανήκουν στην δύναμη της τοπικής μας Ένωσης. 

     

     Οι πλακέτες

    Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έκανε την απονομή της πλακέτας στον κορυφαίο διαιτητή του 2014, Φώτη Τερετίδη. Η αντιδήμαρχος Καβάλας, κ. Πρασσά, απένειμε τη τιμητική πλακέτα στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, Βασίλη Χατζηβασιλειάδη. Ο Σπύρος Κατίρης (Ηρακλής Καβάλας) ήταν ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων του 2014 και την απονομή έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Καλαντζής. Ο Αντώνης Πρασίνης (ΑΕ Καβάλας) βραβεύτηκε επίσης ως κορυφαίος παράγοντας του 2014 και παρέλαβε την πλακέτα από τον Αντιπεριφερειάρχη, Θόδωρο Μαρκόπουλο. Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επί δύο χρόνια προπονητής στις μικτές της Ε.Π.Σ. Καβάλας, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον υποψήφιο βουλευτή, Ντ. Κλειτσιώτη. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Γιώργος Γκιρτζίδης, απένειμε την πλακέτα στον Θεόφιλο Βαλκανίδη που ήταν 3 χρόνια στο προπονητικό τιμ των μικτών ομάδων και πέρυσι ήταν πρωταθλητής με την ομάδα παίδων.

    Comments are closed.