Bookmarks

    Δικαιολογημένος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος μετά την βαριά ήττα από τον Α.Ο.Κ. με σκορ (5-1)

     

    Κάτι περισσότερο από έντονος χαρακτηρίζεται ο προβληματισμός που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος μετά την βαριά ήττα και την ανώμαλη προσγείωση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στο εξ αναβολής παιχνίδι στην Καβάλα με σκορ (5-1).

     

    Άλλωστε θα πρέπει να τονίσουμε ότι μία ομάδα όπως είναι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο κακές εμφανίσεις και κυρίως σε τόσο βαριές ήττες όπως αυτή με σκορ (5-1) από τον Α.Ο.Κ.. Ο προβληματισμός που υπάρχει είναι εύλογος και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη των δυνάμεων για την επόμενη μάχη που ακολουθεί, στο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Μία αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη και πάρα πολύ καθοριστική για την ομάδα του Διονύση Μουτάκη και στόχος για το συγκρότημα του Βυζαντίου σίγουρα είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

     

     Προβληματισμένος ο Διονύσης Μουτάκης

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προβληματισμός του προπονητή του Κοκκινοχώματος Διονύση Μουτάκη στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο.Κ. χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένος. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ακούστηκε να λέει:

      «Είχαμε μια κακή εμφάνιση. Είναι η δεύτερη φορά που κάνουμε τόσο κακό ξεκίνημα. Δεν επιτρέπονται τέτοια ατομικά λάθη. Όταν παίζεις με ομάδες, όπως ο Α.Ο.Κ., αυτά τα λάθη τα εκμεταλλεύονται 100%. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς να είμαστε πίσω με 2-0, όμως μετά το 25’ προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, είχαμε ένα δοκάρι και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Μαρκόπουλο. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να καταλάβω τα εύκολα λάθη που κάναμε. Ήταν απαράδεκτα. Έχω πολλά παράπονά από τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Ήταν πολύ καλή. Έδειξε κυρίαρχη και δίκαια κέρδισε. Εμείς έχουμε πολύ δουλειά, διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα».

    Comments are closed.