Bookmarks

    Για την ακριτική Καστοριά αναχωρεί την Τρίτη (27/1) στις 2 το μεσημέρι ο Α.Ο.Κ. ο οποίος μία ημέρα αργότερα θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 15η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκετά μεγάλο και με τον δείκτη δυσκολίας να είναι αυξημένος για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη.

     

    Μία αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον μεγάλο για τον Α.Ο.Κ. που θέλει μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης για να παραμείνει ζωντανός με τη νίκη της ανόδου στην FootballLeague. Βεβαίως και θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και παγίδες για τους παίκτες των «Αργοναυτών» και αυτό γιατί η ομάδα της Καστοριάς αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας ακόμη δεν τα έχει παρατήσει. Έτσι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή για να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Ταξιδεύει με δύο (2) απουσίες

    Στην αποστολή του Α.Ο.Κ. δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Γκαρακλίδης και Δημοσθένης Κοσμίδης οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα ο αμυντικός-στόπερ που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση σε μία εβδομάδα. Αντίθετα ο Δημοσθένης Κοσμίδης που υπολογίζεται να επιστέψει σε ποδοσφαιρική δράση, περίπου σε τέσσερις (4) εβδομάδες και έχει κάταγμα στον αστράγαλο, του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Ο Μιχάλης Μπαντάνης έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ ο Γιάννης Ισπυρλίδης για την αναμέτρηση μέσα στην Καστοριά μπορεί να υπολογίζει και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα που είναι ο Ιάσωνας Παντελίδης. Το δελτίο του ποδοσφαιριστή εκδόθηκε και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι μέσα στην Καστοριά.   

    Comments are closed.