Bookmarks

    Στην μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του 2ου ημιτελικού αγώνα του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, προχώρησε η Επιτροπή κυπέλλου της τοπικής Ένωσης όπως έγινε γνωστό μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Αυτό σημειώνεται μεταξύ των άλλων στο σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο παράλληλα να τονίσουμε ότι γίνεται λόγος στην εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσει η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι καλύτεροι της χρονιάς που πέρασε.

     

    Παράλληλα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου σημειώνεται ότι oποδοσφαιρικός αγώνας Βύρων Καβάλας-Ασπίδα Πολυστύλου που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου  αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής:

     

    1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καλεί την Παρασκευή 16-1-2015 όλους τους παράγοντες των σωματείων, ποδοσφαιριστές, διαιτητές , προπονητές και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «ΙΡΙΔΑ» στο κοκκινόχωμα. Στην εκδήλωση θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας ενώ θα τιμηθούν οι καλύτεροι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 Ποδοσφαιριστής, Παράγοντας, Διαιτητής και Προπονητής.

     

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Βύρων Καβάλας-Ασπίδα Πολυστύλου που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 14-01-2015 αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 28-01-2015.

     

    3. Ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλου Άρης Ζυγού-Α.Ε. Καβάλας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 14-01-2015, αναβάλλεται.

     

    4. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    Διττόπουλος Χ., Φρίξος Ελευθερούπολης, 1 αγωνιστική

    Ντελμεκούρας Χρ., Α.Ε. Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Τάσε Α., Αετός Ερατεινού, 1 αγωνιστική

    Γκίκα Β., Ατρόμητος Χαλκερού, 3 αγωνιστικές

    Βρεττός Ι., Βύρων Καβάλας, 1αγωνιστική

    Προβατίδης Ε., Ένωση Παγ. Δρυάδας, 2 αγωνιστικές

    Σιδηρόπουλος Α., Δόξα Λυδίας, 2 αγωνιστικές

    Ράλλης Ι., Ασπίς Πολυστύλου, 1 αγωνιστική

    Μασίτι Α., Ατρόμητος Ακροβουνίου, 3 αγωνιστικές

    Πανταζίδης Χαρ. (προπονητής) Βύρων Καβάλας εγγραφή επίπληξη.

    Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (παράγοντας) Ν. Μ.Α. Ορφανίου, (4) μήνες εκτός γηπέδων.

    Αδρεαδάκης Α. (παράγοντας) Βρασίδας Ν. Περάμου, αυστηρή έγγραφη επίπληξη.  

    Comments are closed.