Bookmarks

    Με σχετικό δελτίο το οποίο εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλας, κάνει γνωστές τις τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που θα ισχύσουν για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για τα εντός έδρας παιχνίδια στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και για τα παιχνίδια του κυπέλλου.

     

    Να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι, θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια η οποία γίνεται και να αγοράσουν ένα διαρκείας εισιτήριο της αρεσκείας τους.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. σχετικά με τα διαρκείας εισιτήρια της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου αναφέρει τα εξής:

    – «H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, τα οποία ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Η διάθεση τους ξεκινά στις 30/7 από τα γραφεία του ΑΟΚ στην παραλία επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (καθημερινά, ώρες 9-12:00 πμ.). Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία εξυπηρέτησης. Οι τιμές για τα απλά εισιτήρια πρωταθλήματος και κυπέλλου θα είναι 5€(γυναίκες) και 10€(άντρες).

     

    ΘΥΡΕΣ 6-7-8
    60 € για τους άντρες και 30 € για τις γυναίκες.
    Στις σκεπασμένες θέσεις η τιμή είναι 100€ και μέχρι τις 7/8 μπορούν οι περσινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις θέσεις τους με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2013-14(διάθεση αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Ο.Κ.).

    ΘΥΡΕΣ 12-1-2
    50 €  για τους άντρες και 25 € για τις γυναίκες.

    ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
    Ισχύει για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας».

     

    Συνάντηση των Παλαιμάχων με τους «Γαλάζιους Αργοναύτες»

    Συνάντηση ουσίας με σκοπό την καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών είχαν το βράδυ της Δευτέρας (28/7) Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες».

     

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΦΑΟΚ μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και το παρόν τους έδωσαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Κατρακυλάκης, Δήμος Γιαννακίδης, Γιώργος Μαλλιαρός καθώς και οι ποδοσφαιριστές Χάρης Παππάς, Θωμάς Γκαρακλίδης και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι. Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. Γιάννης Καραμάνης υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» στηρίζουν την προσπάθεια των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ παράλληλα τους επισήμαναν την ανάγκη συνεργασίας, στα διαρκείας εισιτήρια προκειμένου να στηριχθεί η ομάδα αλλά και σε πολλά άλλα θέματα τα οποία θα δώσουν δύναμη αλλά και ώθηση στον Α.Ο.Κ. προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο, που είναι η άνοδος στη Football League. Από τη πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης αναφέρθηκε στις τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που ισχύσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ενώ παράλληλα επισήμανε στη Διοίκηση αλλά και τα μέλη του ΣΦΑΟΚ το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή, θα βρίσκεται δίπλα τους. Τέλος σε όλα τα παραπάνω αποφασίστηκε ώστε οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα φιλοξενούνται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στη Θύρα 12. Συμπερασματικά εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα ενώ ήδη από την πλευρά τους οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έχουν ξεκινήσει τις προεγγραφές για τα νέα διαρκείας εισιτήρια τα οποία έχουν τεθεί σε κυκλοφορία.

     

    5 Responses to “50, 60 και 100 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στο «Ανθή Καραγιάννη» όπως ανακοινώθηκαν από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. – Με επιτυχία έγινε η συνάντηση των Παλαιμάχων με τον Σ.Φ.Α.Ο.Κ.”