Bookmarks

    Για όλους και για όλα μίλησε κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, σήμερα Δευτέρα (7/7)  στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Ήταν μία συνέντευξη τύπου από την οποία, βγήκαν κάποιες ειδήσεις κυρίως αυτές οι οποίες έχουν να κάνουν με το παρόν αλλά και το μέλλον του Α.Ο.Κ..

     

    Ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα κάποια άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για να αναλάβουν τις τύχες του Α.Ο.Κ. και να τον τρέξουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όμως η πιο ουσιαστική είδηση βγήκε λίγο πριν πέσει η αυλαία της προγραμματισμένης χθεσινής συνέντευξης τύπου, σχετικά με το πρόσωπο το οποίο ο ίδιος θα επέλεγε ή θα υποδείκνυε για τη θέση του νέου Προέδρου στον Α.Ο.Κ.. Εμείς σας παρουσιάζουμε αυτούσιο το διάλογο του συναδέλφου που έκανε την ερώτηση με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη.

     

    – Κύριε Πρόεδρε εάν σας δινόταν η δυνατότητα να επιλέγατε ή να υποδεικνύατε τον επόμενο Πρόεδρο του Α.Ο.Κ. με βάση την εμπειρία που έχετε ποιος θα ήταν αυτός;

    – Θα επέλεγα το Σταύρο.

    – Ποιον Σταύρο εννοείται;

    – Τον Σταύρο….!!!

    Δεν θα μας διευκρινίσετε ποιον; Μήπως εννοείται τον κύριο Ψωμιάδη;

    – Ναι τον Σταύρο Ψωμιάδη θα επέλεγα.

     

     

    Το θέμα με τον Α.Ο.Κ.

    Ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν στον Α.Ο.Κ. και στις δηλώσεις τις οποίες έκανε τόνισε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    – «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα στο τοπικό τύπο, για το τι θα γίνει με τον Α.Ο.Κ.. Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι μόνο ο Α.Ο.Κ. στο Ν. Καβάλας Ερασιτεχνικό Σωματείο γιατί στο σύνολό τους αυτά είναι 67. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στον Α.Ο.Κ. αλλά με αυτά που βλέπω και διαβάζω στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα κάνω μάλιστα μία αναδρομή για να δούμε που ήμασταν και που σήμερα βρισκόμαστε. Όταν πριν από χρόνια ήρθε να αναλάβει τον Α.Ο.Κ. η οικογένεια Ψωμιάδη με κάλεσαν και με έντονη δυσφορία και δυσκολία κάναμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Είχα πει τότε στη πρώτη συνέντευξή μου ότι θα ανεβούμε κατηγορία και την επόμενη ημέρα κάποιες εφημερίδες με περιγέλασαν για όσα είπα. Ανεβήκαμε κατηγορία και στη Β’ Εθνική επανέλαβα τη δήλωσή μου για άνοδο και την επόμενη ημέρα συνέβη ακριβώς το ίδιο. Βέβαια υπήρχε ένας ισχυρός επενδυτής και γνωρίζαμε την επιτυχία που θα έρχονταν. Οι χρονιές τότε ήταν άκρως πετυχημένες. Στη συνέχεια ήρθε η πολιτεία, έριξε την ομάδα για δικούς της λόγους και σίγουρα πριν έρθει ο υποβιβασμός, εκείνος ο Α.Ο.Κ. μας έκανε υπερήφανους. Σε όλα αυτά θέλω να κάνω αναφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Αυτό σήμερα απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα και δεν θα πρέπει τυχαίνουν της απαξίωσης. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιοι να βγαίνουν και να λένε ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να παραιτηθεί. Για μένα αυτά είναι απαράδεχτα. Επειδή όλες αυτές τις μέρες βρίσκομαι κοντά στον Ερασιτέχνη και έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές με τα μέλη του, θέλω να σας πω ότι καταβάλλεται μία προσπάθεια καθημερινή και έχουν πάρει απόφαση να τρέξουν την ομάδα εάν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Σε ότι έχει να κάνει με τους δυο φερόμενους αρχικά επενδυτές, θα ήθελα να σας πω εγώ με το Σάββα Λαζαρίδη κλείσαμε το ραντεβού με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ήρθε στη συνέχεια και ο Αντώνης Αντωνίου. Έγινε μια συζήτηση ουσίας και ενώ τα πράγματα έτρεχαν σε καλό δρόμο, ίσως από φόβο για κάποια πράγματα που διάβασαν ή άκουσαν απέσυραν στη συνέχεια το ενδιαφέρον τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει κανένας να ρίχνει ευθύνη στον Ερασιτέχνη. Εμείς έχουμε χρέος αυτούς τους ανθρώπους να τους προστατεύσουμε».

     

    Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης παράλληλα υπογράμμισε ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες από κάποια άτομα που θέλουν να αναλάβουν τον Α.Ο.Κ. και ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Σημείωσε δε πως στη περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον ουσίας τότε ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. θα είναι εκείνος που θα τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

    One Response to “Η επιλογή για καταλληλότερο Πρόεδρο στον Α.Ο.Κ. του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαράλαμπου Ευσταθιάδη ακούει στο όνομα του Σταύρου Ψωμιάδη”