Bookmarks

    Οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. θα είναι εκείνοι, όπως όλα δείχνουν οι οποίοι θα αναλάβουν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος για να τρέξει ο Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όσες προσπάθειες μάλιστα έγιναν από πλευράς της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προκειμένου να δοθεί λύση με την ανεύρεση κάποιου επενδυτή δυστυχώς αυτές δεν απέδωσαν «καρπούς» με αποτέλεσμα η αβεβαιότητα, στην παρούσα χρονική περίοδο να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

     

    Παρόλα αυτά, έρχονται σήμερα οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. και είναι έτοιμοι να αναλάβουν όλο το βάρος ώστε η ομάδα να δημιουργήσει εκείνη τη δυναμική προκειμένου να αρχίσουν τα πράγματα να παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο τους.

     

    Σειρά επαφών όλη την εβδομάδα

     

    Βλέποντας τον Α.Ο.Κ. να «βυθίζεται», τις προηγούμενες ημέρες οι Παλαίμαχοι της ομάδας σαν μία «γροθιά» ευαισθητοποιηθήκαν σε μέγιστο βαθμό και από κοινού προσπάθησαν μέσα από τις συναντήσεις που έκαναν να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Αποκορύφωμα των συναντήσεων τους ήταν η σύσκεψη την οποία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης (9/7) στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου, εκεί να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το εάν τελικά θα κάνουν το μεγάλο βήμα για να αναλάβουν τον Α.Ο.Κ. τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης ακουστήκαν πολλές απόψεις από τον μεγάλο αριθμό των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έδωσαν το παρόν τους. Μάλιστα αποφάσισαν να συναντηθούν με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προκειμένου να καταθέσουν στα μέλη του επίσημη πρόταση.

     

    Την Παρασκευή (11/7) το ραντεβού των δύο πλευρών

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το ραντεβού μεταξύ της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών έχει παραγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/7) στις 7 το απόγευμα. Ένα ραντεβού το οποίο θα γίνει στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και σίγουρα από τη συγκεκριμένη συνάντηση, την ύστατη ώρα αναμένεται να παρθούν σοβαρές αποφάσεις, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό για τον Α.Ο.Κ., η ομάδα βρίσκεται στο κόκκινο, βρίσκεται κοντά στο «μηδέν» και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. το παρόν τους θα δώσουν Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Παύλος Κούντουρας, Νίκος Καραγεωργίου, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης και Λάκης Χατζηαποστολίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο ραντεβού οι Παλαίμαχοι εκτός από το ενδιαφέρον που θα καταθέσουν για να αναλάβουν τον Α.Ο.Κ., επί τάπητος θα θέσουν τις προθέσεις τους και γενικότερα το πλάνο τους για τον τρόπο με τον οποίο είναι διατεθειμένοι να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου, ότι οι Παλαίμαχοι θα απαντήσουν είτε μόνοι τους είτε αντλώντας χρήματα από άλλες πηγές εκείνο το χρηματικό ποσό που θα απαιτηθεί ώστε ο Α.Ο.Κ. να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Football League. Βέβαια από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Μάλιστα τα μέλη της θα πρέπει να αντιληφθούν την κρισιμότητα των καιρών που διανύουμε για τον Α.Ο.Κ., το γεγονός ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει σε τεράστιο βαθμό και βέβαια να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους ότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι διατεθειμένοι να μπουν μπροστάρηδες για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει σήμερα.

    9 Responses to “Τη Παρασκευή (11/7) στις 7 το απόγευμα το κρίσιμο ραντεβού των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύση στο αδιέξοδο με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη”