Bookmarks

    Την μη εμπλοκή τους στη Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα συσταθεί και θα τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους, το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (2/7), μετά την πρόταση η οποία έγινε από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα πλέον έχουν πάρει μία τροπή, καθόλου μα καθόλου ευχάριστη για τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. η οποία και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να τρέξει την ομάδα από μόνη της, εάν δεν γίνει κάποιο «θαύμα».

     

    Να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλας, εξέδωσε σήμερα Πέμπτη (3/7) δελτίο τύπου μέσα από το οποίο μεταφέρει τις θέσεις της ομόφωνης απόφασης που έλαβαν τα μέλη του Συλλόγου.

     

    Το Δελτίο Τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

     

    -«Είναι τιμητική η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα προς τον Σύλλογο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά μετά από την ομόφωνη απόφαση των μελών μας, αποφασίστηκε η μέγιστη βοήθεια μας προς τον Α.Ο.Κ., χωρίς όμως την εμπλοκή μας στη Διοικούσα Επιτροπή που θα συσταθεί» .

     

    2 Responses to “Την μη εμπλοκή τους στη Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα συσταθεί και θα τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους, το βράδυ της Τετάρτης (2/7), μετά την πρόταση από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.”