Bookmarks

    Το γεγονός ότι η Α.Ε.Κ. Καβάλας προχώρησε σε συμφωνία με το δίκτυο ακαδημιών, με την ονομασία «AEK FC Academy Network», αναμφισβήτητα αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για τον καβαλιώτικο Σύλλογο και τα τμήματα υποδομής που διαθέτει.

     

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ. Καβάλας ήδη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο ακαδημιών, με την ονομασία «AEK FC Academy Network» και οι προοπτικές που ανοίγονται σε εκατοντάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του καβαλιώτικου Συλλόγου είναι μεγάλες. Την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ. Καβάλας είναι μεταξύ των δέκα (10) Συλλόγων στο πανελλήνιο που επίσημα ανακοινώθηκαν από την AEK FC και το γεγονός αυτό προσδίδει μία ακόμη βαρύτητα στην τεράστια επιτυχία της Διοίκησης του Σταμάτη Τσάμαρη. Και αυτό γιατί η Α.Ε.Κ. Καβάλας ανοίγει μία νέα μεγάλη σελίδα, με ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές για τα ταλέντα που διαθέτει και βέβαια ακόμη περισσότερες ευθύνες για τους παράγοντες του καβαλιώτικου Συλλόγου, μπροστά στις «πύλες» της μεγάλης πρόκλησης που ανοίγεται για τον καβαλιώτικο Σύλλογο. Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι σύσσωμη η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. Καβάλας και ο νέος Πρόεδρός της, Σταμάτης Τσάμαρης δηλώνουν πέρα για πέρα ικανοποιημένοι από το μέγεθος της τεράστιας προσπάθειας ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ταλέντων που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής του καβαλιώτικου Συλλόγου.

    5 Responses to “Τεράστια είναι η επιτυχία για την Α.Ε.Κ. Καβάλας με την σοβαρότατη συμφωνία που προχώρησε με το δίκτυο ακαδημιών με την ονομασία «AEK FC Academy Network»”