Bookmarks

    Οι εξορμήσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και οι συναντήσεις με επαγγελματίες και επιχειρηματίες της αγοράς της Καβάλας συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη (17/7) με τα αποτελέσματα να χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα θετικά.

     

    Πιο συγκεκριμένα μία ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., μέλη της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής, αλλά και όχι μόνο, αποτελούμενη από τους Νίκο Καραγεωργίου, Σίμο Ανθουλάκη, Στέλιο Κατρακυλάκη, Παύλο Κούντουρα, Λάκη Χατζηαποστολίδη και τον πρώην Πρόεδρο του Α.Ο.Κ. Παναγιώτη Γεωρμπαλίδη, είχαν σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες στην αγορά της Καβάλας.

     

    Μέσα από τις συναντήσεις τους οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μετέφεραν τη νέα φιλοσοφία που έχει προκύψει, τα δεδομένα που έχουν αλλάξει και βέβαια τον στόχο της ομάδας ο οποίος είναι η επιστροφή στην Football League. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε και σίγουρα αποτελεί το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, από τις εξορμήσεις των Παλαιμάχων, αποτελεί το γεγονός ότι έχουν εισπράξει αρκετές υποσχέσεις και δεσμεύσεις για οικονομική στήριξη και μάλιστα άμεσα. Άλλωστε εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία έχει συσταθεί με τη συμμετοχή Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αλλά και δυο (2)  μελών του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. χρειάζεται άμεσα την οικονομική στήριξη όλων πολύ περισσότερο δε των επαγγελματιών αλλά και επιχειρηματιών της Καβάλας, προκειμένου να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το νέο ξεκίνημα που αυτό συνεπάγεται με την καλύτερη δυνατή ενίσχυση σε επίπεδο μεταγραφών.

    6 Responses to “Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι εξορμήσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Καβάλας βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση”