Bookmarks

    Μία περίπου ώρα κράτησε σήμερα Παρασκευή (11/7), η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., στα γραφεία του με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι προκάλεσαν το συγκεκριμένο ραντεβού και οι οποίοι κατέθεσαν τη πρόταση να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας για να τη τρέξουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μία πρόταση η οποία έγινε δεκτή κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι Παλαίμαχοι θα τρέξουν τον Α.Ο.Κ. με την στήριξη του Ερασιτέχνη. Μάλιστα αναμένεται να γίνει και σχετικά, επίσημη ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές για την συμφωνία στην οποία προχώρησαν.

     

    Μεταξύ των δυο πλευρών υπήρξε ένας διάλογος ιδιαίτερα εποικοδομητικός, πλούσιος σε επιχειρήματα από πλευράς Παλαιμάχων οι οποίοι κατέθεσαν με τη σειρά τους αναλυτικά τα σχέδια και το γενικότερο πλάνο τους στη περίπτωση που αναλάβουν να τρέξουν τον Α.Ο.Κ.

     

    Η συνάντηση των Παλαιμάχων με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη

    Γύρω στις 7 και 20 το απόγευμα, σήμερα Παρασκευή (11/7) αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. βρέθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη και είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Στη συνάντηση των δυο πλευρών το παρόν τους έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Παναγιώτης Μασμανίδης, Νίκος Καραγεωργίου, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης, Θανάσης Κακαλής και Λάκης Χατζηαποστολίδης. Στη συζήτηση που ακολούθησε οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως άλλωστε και αναμένονταν, κατέθεσαν στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη την πρόταση τους προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα μέσα από τα λεγόμενα τους, οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. ανέπτυξαν τα σχέδια και γενικότερα τη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί. Παράλληλα υπογράμμισαν ότι μοναδικός στόχος κατά τη διάρκεια του νέου Πρωταθλήματος θα είναι ο πρωταθλητισμός και η επιστροφή του Α.Ο.Κ. στην Football League. Από πλευράς της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ντίνος Κανάκης και οι Γιώργος Γραμμένος, Γιώργος Λουπέλης, Τάσος Μεταξάς,. Αργύρης Σπανίδης, Θεόδωρος Μήτρας, Σωτήρης Δεληκάρης και Βασίλης Βακιρτζής. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι μεταξύ της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών έγινε ένας διάλογος ιδιαίτερα εποικοδομητικός ενώ όταν η κουβέντα περιστράφηκε για τα οικονομικά δεδομένα από τη πλευρά τους οι Παλαίμαχοι υπογράμμισαν ότι είναι σε θέση να διαθέσουν ένα πολύ σεβαστό ποσό προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με στόχο την άνοδο στη Football League. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, κλίμα ουσίας και ταύτισης απόψεων με την ελπίδα ότι όλα όσα γίνονται, γίνονται με αποκλειστικό σκοπό, ο Α.Ο.Κ. να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

     

    Ευαισθητοποιηθήκαν από τη κατάσταση

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. βλέποντας την ομάδα να βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύσαμε συσπειρωθήκαν σε μέγιστο βαθμό, στη προσπάθειά τους να δώσουν λύση στο καβαλιώτικο Σύλλογο. Μάλιστα πριν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων μεταξύ τους, προσπάθησαν και αναζήτησαν να βρούνε εκείνα που τους ενώνουν για τον Α.Ο.Κ. και είναι πάρα πολλά και κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (9/7)  στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο όπου η αβεβαιότητα κυριαρχεί και ο Σύλλογος βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Σίγουρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η πρωτοβουλία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κρίνεται πέρα για πέρα αξιοθαύμαστη, είναι μια πρωτοβουλία η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων και αυτό γιατί ενώ άπαντες είχαν γυρίσει τη πλάτη τους στον Α.Ο.Κ. οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ήταν εκείνοι οι οποίοι έβαλαν μπροστά τα «στήθη» τους προκειμένου να βρεθεί λύση στον πρόβλημα του Α.Ο.Κ..

    7 Responses to “Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα Παρασκευή (11/7), η συνάντηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τους Παλαίμαχους που κατέθεσαν πρόταση για να αναλάβουν την ομάδα – Ιστορική συμφωνία και οι Παλαίμαχοι θα τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στη Γ’ Εθνική κατηγορία με τη στήριξη του Ερασιτέχνη”