Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 στο οποίο σημειώνει ότι ο Γιώργος Αλεξανδρίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν στον καβαλιώτικο σύλλογο.

     

    Παράλληλα σημειώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής σε όλες τις ηλικίες από 5-15 ετών. Στόχος  των μικρών ηλικιών η σωστή διαπαιδαγώγηση  και  πειθαρχία που αποτελούν μέριμνα των γονέων ,των δασκάλων στο σχολείο και την δική μας στην καθημερινή ημερήσια εκγύμναση των παιδιών στο γήπεδο, καθώς και στην ανάδειξη ταλέντων για τα παιδιά που αγαπούν και αφοσιώνονται στο ποδόσφαιρο.

     

    Δελτίο Τύπου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Συνεχίζονται οι εργασίες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου ΚΑΒΑΛΑ 2004 ,για καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους αθλητές του σωματείου

    2. Έγινε η συνάντηση των παλαιότερων ποδοσφαιριστών της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 γνωρίζοντας τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Αλεξανδρίδη ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής.

    3. Από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές θα αποτελείται φέτος  η ανδρική  ομάδα μετά την προσέλευση του νέου τεχνικού, που έχει προτεραιότητα στα νέα παιδιά και στην ανάδειξη ταλέντων.

    4. Την Δευτέρα 28 Ιουλίου  και ώρα 18.30 θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ανδρικού τμήματος στις εγκαταστάσεις του σωματείου που βρίσκεται στα γήπεδα «Κωτσάλου».

    5. Αναμένεται να παρουσιαστούν  τα νέα ρούχα εν όψει της σεζόν με   μοντέρνο και ποιοτικό σχεδιασμό.

    6. Ξεκίνησαν οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής σε όλες τις ηλικίες από 5-15 ετών. Στόχος  των μικρών ηλικιών η σωστή διαπαιδαγώγηση  και  πειθαρχία που αποτελούν μέριμνα των γονέων ,των δασκάλων στο σχολείο και την δική μας στην καθημερινή ημερήσια εκγύμναση των παιδιών στο γήπεδο, καθώς και στην ανάδειξη ταλέντων για τα παιδιά που αγαπούν και αφοσιώνονται στο ποδόσφαιρο. Τηλεφώνα  επικοινωνίας  6933-331.131, 699-9703.593

    7. Όλη η οικογένεια της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004, ΕΥΧΕΤΑΙ  σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της ΚΑΒΑΛΑΣ καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

     

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004

    Ο Πρόεδρος

    Ιωάννης Ρούμπας

    7 Responses to “Ο Γιώργος Αλεξανδρίδης είναι ο νέος προπονητής της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 και ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν στον καβαλιώτικο σύλλογο”