Bookmarks

    Τεράστια μεταγραφική επιτυχία χαρακτηρίζεται για τον Α.Ο.Κ. η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Χάρη Παππά. Ο πολύ έμπειρος καβαλιώτης ποδοσφαιριστής, σήμερα Τετάρτη (23/7), συμφώνησε σε όλα με τη Διοικούσα Επιτροπή των «Αργοναυτών» και έτσι τυπικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα της Καβάλας.

     

    Μία μεταγραφή τεράστια για τον Α.Ο.Κ. αφού ο Χάρης Παππάς να σημειώσουμε ότι είναι ένας παίκτης με πολύ πλούσιο βιογραφικό και ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την επιθετική γραμμή της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι το θέμα της απόκτησης του Χάρη Παππά, χειρίστηκε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης αφού είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με το συγκεκριμένο παίκτη.

     

    Το who is who του Χάρη Παππά

    Ο Χάρης Παππάς γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983 στην Ελευθερούπολη του νομού Καβάλας και ξεκίνησε απο τον τοπικό Ορφέα Ελευθερούπολης. Στην Ελευθερούπολη τον ανακάλυψε ο προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουν ότι τον άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη καριέρα την οποία έκανε μέχρι σήμερα σε μεγάλους επαγγελματικούς Συλλόγους της χώρας μας αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης.  Ο πρώτος του σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Πανσερραϊκός Γ.Σ.. Ακολούθησε ο Απόλλων Καλαμαριάς, μέσω του οποίου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και το καλοκαίρι του 2005 έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ελληνικών συλλόγων, αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό, αλλά αρχικά παρέμεινε στον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού. Το 2006/07 ο Χάρης Παππάς αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τον Ιούνιο του 2007 έμεινε ελεύθερος από τους «Πειραιώτες» μετακινούμενος στην ΑΕΚ, από όπου μεταπήδησε στην Ξάνθη ένα χρόνο μετά. Το 2009 μεταγράφηκε στη γερμανική Μόναχο 1860 αγωνιζόμενος στη Β’ κατηγορία της Μπουντεσλίγκα. Έπειτα πέρασε το 2011 με μια καλή χρονιά από τον Παναιτωλικό. Στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μεταπήδησε στην έτερη ομάδα του Βόλου, την Νίκη Βόλου, με την οποία αγωνίστηκε και στα play off της Football League. Το καλοκαίρι του 2013 ο Χάρης Παππάς επέστρεψε στη Γερμανία για λογαριασμό αυτή την φορά της ΚΦΚ Ίρντιγκεν 05, ομάδας με Έλληνα πρόεδρο, από όπου αποχώρησε μετά από μισή σεζόν.

     

    Ακολουθεί ο Φώτης Κηπουρός

    Να σημειώσουμε ότι ο Χάρης Παππάς είναι ο τέταρτος κατά σειρά που έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Ο.Κ. αφού προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Θωμά Γκαρακλίδη, Βασίλη Γαβριηλίδη, καθώς και του τερματοφύλακα Θανάση Αθανασίου. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρού, ο οποίος ως γνωστόν και κατά το παρελθόν φόρεσε την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., αναμένεται να αποσπάσουν και την υπογραφή του Φώτη Κηπουρού, ενός πολύ έμπειρου τερματοφύλακα.

     

    Συνάντηση τη Τρίτη στο Δημαρχείο της Καβάλας

     Πολλή ενδιαφέρουσα χαρακτηρίστηκε η σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (22/7) στο Δημαρχείο της Καβάλας με θέμα το παρόν αλλά και το μέλλον του Α.Ο.Κ.. Μία συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσαν το παρόν τους οι Αρχές του τόπου αλλά και εκπρόσωποι της Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών» δηλαδή Παλαίμαχοι παίκτες. Στη συγκεκριμένη ευρεία σύσκεψη να τονίσουμε ότι παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, η νέα δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης και εκπρόσωποι βουλευτών του νομού.

    5 Responses to “Μεταγραφική «βόμβα» για τον Α.Ο.Κ. που ενέταξε σήμερα Τετάρτη (23/7) στο δυναμικό του τον έμπειρο επιθετικό Χάρη Παππά – Υπογράφει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο τερματοφύλακας Φώτης Κηπουρός”