Bookmarks

    Την ερχόμενη Τετάρτη (23/7) έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Νέστου Χρυσούπολης για το νέο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία θα συνοδευθεί από την πρώτη προπόνηση υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της ομάδας Νίκου Καραμπετάκη.

     

    Η προετοιμασία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη αφού είναι γνωστό ότι η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, η οποία θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Καραμπετάκης έχει προγραμματίσει μία σειρά φιλικών αγώνων. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης με αντίπαλο την ΑΕΚ Καβάλας ενώ το δεύτερο κατά σειρά θα γίνει τη Τετάρτη 6 Αυγούστου στα Αμισιανά με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό. Από κει και πέρα ο Νέστος Χρυσούπολης έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 9 του μήνα στο Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενώ τη Τετάρτη 13 Αυγούστου η αποστολή του Νέστου θα ταξιδέψει στον Λιμένα Θάσου για το φιλικό που έχει προγραμματιστεί κόντρα στο Θεαγένη. Ακολουθεί τη Τετάρτη 20 του μήνα το φιλικό παιχνίδι με τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης ενώ στις 23 του μήνα ο Νέστος Χρυσούπολης θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα του για το κύπελο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Από κει και πέρα την Τετάρτη 27 Αυγούστου ο Νέστος Χρυσούπολης θα λάβει μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Άρης Πηγών για την οικονομική ενίσχυση του Νότη Τσίλη ενώ το τελευταίο φιλικό παιχνίδι μέσα στον Αύγουστο για το Νέστο Χρυσούπολης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 του μήνα με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης, παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Την Τέταρτη 3 Σεπτεμβρίου σε ένα ακόμη φιλικό ο Νέστος Χρυσούπολης θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Αετό Ορφανού ενώ ο τελευταίος φιλικός αγώνας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην Πετρούσα Δράμας, κόντρα στην τοπική Δόξα.

    4 Responses to “Δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Νέστος Χρυσούπολης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του που ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη (23/7)”