Bookmarks

    Έχουν στενέψει και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό πλέον τα περιθώρια σε ότι έχει να κάνει με το παρόν του Α.Ο.Κ. αλλά κυρίως για το μέλλον του αφού οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες διαδραματίστηκαν δεν αφήνουν και πάρα πολλά περιθώρια για εξεύρεση λύσης.

     

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα και από εκείνο το χρονικό σημείο και μετέπειτα άρχισε α επικρατεί μία «βουβαμάρα» τόσο σε επίπεδο διοίκησης του Ερασιτέχνη όσο και σε επίπεδο φίλαθλης κοινής γνώμης. Η βουβαμάρα έδωσε την «σκυτάλη» στην αβεβαιότητα αφού μέρα με τη μέρα άπαντες έβλεπαν και βλέπουν τα πάντα να είναι ρευστά, λύση ουσιαστική να μην βρίσκεται και το μέλλον του Α.Ο.Κ. να βαδίζει πάνω σε ένα «τεντωμένο σκοινί». Μια κατάσταση καθόλου μα καθόλου ευχάριστη για τον Α.Ο.Κ., την ιστορία του αλλά και για τον φίλαθλο κόσμο του, με την αισιοδοξία να απέχει πολύ από την σημερινή πραγματικότητα και το μέλλον της ομάδας να είναι δυσοίωνο.

     

    Στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του ο Α.Ο.Κ.

     

    Το σίγουρο είναι ότι στο χρονικό σημείο το οποίο βρισκόμαστε σήμερα η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της 50χρονης ιστορίας της. Μια ένδοξη ιστορία η οποία σήμερα γράφεται με τα πλέον μελανά χρώματα αφού το «καραβάκι» είναι υποχρεωμένο να ξεπεράσει τις «συμπληγάδες πέτρες» στις οποίες βρίσκεται σήμερα προκειμένου στη συνέχεια να βρεθεί σε ήρεμα νερά. Βέβαια αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο λόγο του ότι, πολλά πράγματα παραμένουν ρευστά, τα περισσότερα δε από αυτά έχουν να κάνουν με την έλλειψη χρημάτων ή με το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της ομάδας θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα αν και ήδη θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο (5-6/7) που διανύουμε είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου γεγονότα ουσίας, δηλαδή θετικά δεν προέκυψαν παρά το γεγονός ότι συνεχίστηκε η αναζήτηση κάποιων επενδυτών προκειμένου να βρεθεί λύση αποτελεσματική, σε οικονομικό επίπεδο. Κάτι τέτοιο δεν έδειξε να παρουσιάζει κάποια θετική εξέλιξη, τα πράγματα παρέμειναν στάσιμα, τα νερά «εξακολουθούν να είναι θολά» και το μέλλον για την ομάδα της Καβάλας απαισιόδοξο. Να σημειώσουμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύσαμε μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. συνέχισαν τις επαφές τους με συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να αποσπάσουν δεσμεύσεις, οικονομικής στήριξης για το νέο ξεκίνημα το οποίο θα επιχειρηθεί.

     

    Εκ των πραγμάτων θα πιάσουν δουλειά

     

    Και ενώ τα περιθώρια για τον Α.Ο.Κ., πολύ περισσότερο δε για τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη έχουν στενέψει τα πράγματα στο εξής είναι συγκεκριμένα. Λύση ουσίας δεν βρέθηκε και αυτό σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. θα κλιθεί μόνος του ή ενδεχόμενα με τη βοήθεια κάποιου για να τρέξουν μαζί την ομάδα. Τα πράγματα θα είναι σκούρα και οι «φουρτούνες» μεγάλες. Τη στιγμή δε που τα ίδια τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη κατ’ επανάληψη έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος, «γεννιέται» το ερώτημα που θα βρεθούν χρήματα ώστε ο Α.Ο.Κ. να μπει στην αφετηρία για να τρέξει. Μια τέτοια προσπάθεια στο ξεκίνημά της απαιτεί τουλάχιστον 20 με 30 χιλιάδες ευρώ και άγνωστο παραμένει από πού και από ποιες πηγές το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα αντλήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

     

    Η συνέντευξη τύπου του Μπάμπη Ευσταθιάδη

     

    Και ενώ τα πράγματα έχουν στενέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ., με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου την οποία θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (7/7) στη 1 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Μία συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στη Καβάλα, θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και από την πλευρά του ο «ισχυρός» άντρας του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα, για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες με επίκεντρο τον Α.Ο.Κ. ενώ δεν αποκλείεται, η τοπική Ένωση να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, προκειμένου σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να βρει λύση.

    4 Responses to “Έχουν στενέψει και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό τα περιθώρια σε ότι έχει να κάνει με το παρόν του Α.Ο.Κ. αλλά κυρίως για το μέλλον του – Πλησιάζει η ώρα «μηδέν» και απαιτείται κάτι να γίνει άμεσα”